Pomoć na putu
Re: Pomoć na putu
Bolje da nemaju aplikaciju al da ne propadnu.
Atlas vrv ima neki razlog zasto nema aplikaciju tj ima ali nije skroz finkcionalna jer mi je nemoguce da ne moze niko da je napravi da radi kako treba, to je samo neka fora njima znana
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Što se mene tiče, aplikacija u ovom slučaju, za usluge kojima se oni bave, je "must have", iznad sam delom opisao i zbog čega mislim tako.
To svakako govori dosta i o (jačini) firme, mnoge mnogo manje firme imaju svoju aplikaciju, do duše, ruku na srce, cena izrade mobilne aplikacije koja njima treba, sigurno nije mala, ali to nije opravdanje.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
To svakako govori dosta i o (jačini) firme, mnoge mnogo manje firme imaju svoju aplikaciju, do duše, ruku na srce, cena izrade mobilne aplikacije koja njima treba, sigurno nije mala, ali to nije opravdanje.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Tako i ja mislim.ftj napisao:Bolje da nemaju aplikaciju al da ne propadnu.
Za neke korisnike će doduše i ovo sa pregledom paketa koje imaju biti korisno. Prosto da ti negde stoje podaci. Doduše, malo i smešno, cela aplikacija vrši ulogu jednog blokčića - da zapamtim koji mi je broj ugovora i slično... Ali dobro.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Tačno, po meni app je normlan alat za članove preko koga mogu da zatraže asistenciju i pomoć, lako i brzo da se snađeš i znaš šta te čeka, koliko čekaš na pomoć, a ne samo da ti uzmu pare da kupiš paket. Ako ne ulažu u razvoj i nemaju dugoročan plan da ovde ostanu onda neće ni oni dugo. Opet ispada AMSS tu sto godina, tu će biti uvek okreni, obrni.carov2 napisao: 14 Sep 2025, 15:05 Što se mene tiče, aplikacija u ovom slučaju, za usluge kojima se oni bave, je "must have", iznad sam delom opisao i zbog čega mislim tako.
Kada krene poziv i krenu da proveravaju da li ste to vi, da li je to vozilo, pa mi iščitatjte te i te brojeve da potvrde, onda im objasnite gde stem pa onda koji je kvar, pa jeste li pokušali to i to... to traje i košta u roamingu.
Ovi što pominju da tada nije bitan kredit kada ste u roamingu, a bitno je koliko košta usluga i ovde ima gomila strana o cenama i koja je povoljnija? Taj poziv iz roaminga je mnogo skuplji od ovih cena app.
AMSS ima app, isteklo mi je članstvo i ne mogu da vidim da li im radi lociranje, oni malo malo pa tu nešto rade na toj app, imaju one revije za čitanje, kamere u BG i na graničnim prelazima, tu su od kako znam za sebe, ali app im nije sređena kako treba za asistenciju i to je mana.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Džaba im što su najduže prisutni na tržištu kad ih zabole da bilo šta unaprede u korist svojih trenutnih i eventualno budućih korisnika.
Teška kurcobolja,rekao bih
Послато са Poco X4 GT помоћу Тапатока
Teška kurcobolja,rekao bih
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
+1noob napisao:Tačno, po meni app je normlan alat za članove preko koga mogu da zatraže asistenciju i pomoć, lako i brzo da se snađeš i znaš šta te čeka, koliko čekaš na pomoć, a ne samo da ti uzmu pare da kupiš paket. Ako ne ulažu u razvoj i nemaju dugoročan plan da ovde ostanu onda neće ni oni dugo. Opet ispada AMSS tu sto godina, tu će biti uvek okreni, obrni.carov2 napisao: 14 Sep 2025, 15:05 Što se mene tiče, aplikacija u ovom slučaju, za usluge kojima se oni bave, je "must have", iznad sam delom opisao i zbog čega mislim tako.
Kada krene poziv i krenu da proveravaju da li ste to vi, da li je to vozilo, pa mi iščitatjte te i te brojeve da potvrde, onda im objasnite gde stem pa onda koji je kvar, pa jeste li pokušali to i to... to traje i košta u roamingu.
Ovi što pominju da tada nije bitan kredit kada ste u roamingu, a bitno je koliko košta usluga i ovde ima gomila strana o cenama i koja je povoljnija? Taj poziv iz roaminga je mnogo skuplji od ovih cena app.
AMSS ima app, isteklo mi je članstvo i ne mogu da vidim da li im radi lociranje, oni malo malo pa tu nešto rade na toj app, imaju one revije za čitanje, kamere u BG i na graničnim prelazima, tu su od kako znam za sebe, ali app im nije sređena kako treba za asistenciju i to je mana.
- pankoz
Krajem prošle sedmice po povratku sa letovanja iz Grčke bukvalno po ulasku u Srbiju nakon 10-15 km mi je ripila 4 dizna i auto otišao u safe mod.
Pozvao Atlas sa kim sam imao ugovor o pomoći na putu i od mog poziva stigla je šlepa da tovari Picassa za oko 1h.
Pošto nije bio manji kvar odlučili smo se da se automobil vozi na kućnu adresu (nekih 470 km).
Sve pohvale zaista na adresu Atlasa koji je organizovao svoje podizvođače iz Vranja koji tako dobijaju maksimalnu ocenu za svoju uslugu.
Iskoristio sam asistenciju pomoći na putu koja se zove velika asistencija Srbija i odlučio sam da je ponovo aktiviram jer imam ugovorenu obavezu sa Atlasom još 11 meseci .
Ta usluga će me koštati 2499 din i važi do isteka ugovora.
Inače da nisam imao pomoć na putu,to šlepanje do kuće bi me koštalo oko 700 E (80 din/km i računaju se oba pravca).

Pozvao Atlas sa kim sam imao ugovor o pomoći na putu i od mog poziva stigla je šlepa da tovari Picassa za oko 1h.
Pošto nije bio manji kvar odlučili smo se da se automobil vozi na kućnu adresu (nekih 470 km).
Sve pohvale zaista na adresu Atlasa koji je organizovao svoje podizvođače iz Vranja koji tako dobijaju maksimalnu ocenu za svoju uslugu.
Iskoristio sam asistenciju pomoći na putu koja se zove velika asistencija Srbija i odlučio sam da je ponovo aktiviram jer imam ugovorenu obavezu sa Atlasom još 11 meseci .
Ta usluga će me koštati 2499 din i važi do isteka ugovora.
Inače da nisam imao pomoć na putu,to šlepanje do kuće bi me koštalo oko 700 E (80 din/km i računaju se oba pravca).

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sada, kada podignu cene, znamo zbog koga je. Srećom, uplatih pre nedelju-dve, pa sam miran 
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
@pankoz kako ste se ti i ostali putnici vratili? Nekim posebnim prevozom ili...?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- pankoz
Ja otplatih poslednjih 7-8 godina što sam uplaćivao pomoć na putu
.
Mada,bolje bi bilo da nije ni došlo do toga.

Mada,bolje bi bilo da nije ni došlo do toga.
- pankoz
Pošto smo bili samo supruga i ja u automobilu onda smo išli sa šlepericom.AleksandarAca napisao:@pankoz kako ste se ti i ostali putnici vratili? Nekim posebnim prevozom ili...?
Pitali su me iz Atlasa koliko ima putnika u automobilu.
Da nas je bilo više onda bi se vraćali sa automobilom ili kombijem da je bilo više putnika.
Postoji i opcija sa prenoćištem,ali pošto je bio kvar takve prirode ništa osim šlepanja kući nije bilo opcija.
Zadnjih godina kolko pratim razne grupe o putovanjima usluge slepa su najvise koristili vlasnici citroena i pezoa, evo sad si se i ti upisao a imam i dvoje ljudi iz mog okruzenja jedan pezo i jedan citroen a takodje sam i sam video ove godine na putu za gr par francuskih vozila u kvaru
Ja na putu ka CG i HR i nazad videh samo jedan PSA u kvaru, recimo vecinom su VW, BMW i Audi. Bukvalno. Jedno 20tak od pomenutih marki u oba smera. Cak sam video dve Corolle Cross sa dignutim haubama i pored slep. Sve je to individualno kako naletis, a moje iskustvo sa Citroenom i Pezoom je odlicno. Kvar se obicno desi jer vlasnik zapusti nesto ili previdi (napisao sam pankozu sta mu je kvar osnovni). Evo meni je otisao senzor radilice - povremeno u mesec dana jednom cimne na vecoj brzini i to je to. I radi posle sve normalno. I onda ljudi misle ko zna sta je, desilo se 1-2 puta, vozi misko. I ostane na putu jer ne proveri. Ove godine sam prvi put isao bez putnog osiguranja na duzi put.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”