Mobilne telekomunikacije
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobilne telekomunikacije
Prošle godine u Apple storu u Londonu možeš da probaš i bubice, očiste ih alkoholom pred tobom, vidiš da li ti dobro stoje ili ispadaju, da li ti se sviđa zvuk, da vidiš da li je dobar noise cancellation... Kupili ćerki odmah posle probe, nije ti žao da daš pare kad znaš da rade dobro. To je način da se prodaju slušalice, samo što nisam video da kod nas možeš tako da probaš.
To je odlična sluška. Nisi kupio nasumično, informisao si se, zato ćeš i biti zadovoljan.
Ako si mislio na mene tako je, nisam kupio random sa police već birao nešto najbolje za prihvatljive novce.
Kome kvalitet zvuka i podešavanja istog igraju ulogu, obavezna aplikacija je Wavelet.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Hvala svima na preporukama, bas cu pogledati predloge koje ste poslali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kome smetaju gumeni nastavci u ušima ili ko hoće da ima slušalice a čuje oko sebe dobro, Huawei Freebuds 6, topla preporuka, imaju noise cancelling, wireless charging
Na žalost, ko hoće ANC a da valja, ne uzima sluške koje cele ne staju u uho, tj koje imaju taj produžetak na slušalici . Jednostavno ne zatvaraju usni kanal kako treba.
Kome to nije puno bitno, svakako ima dobrih sluških kao gore pomenute. Ali za taj novac treba tražiti potpun ugođaj.
Kome to nije puno bitno, svakako ima dobrih sluških kao gore pomenute. Ali za taj novac treba tražiti potpun ugođaj.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja ne koristim slušalice, osim ponekad BT handsfree, ali su mi one "penetrirajuće" izuzetno odbojne.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Redmi Buds Lite 3 - nikad bolja i korisnija kupovina. Sigurno nisu izbor za audiofile ali rade za sve pare (i više od toga).
Meni je najbolja kupovina sluški bila JBL LIVE 650 BTNC za nekih 60e za neki crni petak. Sviraju stvarno odlično. Nekad ih nakačim na Lusya DAC i tada tek sviraju.
U pitanju su ove sluške

U pitanju su ove sluške

Ima moja ćera takve slične JBL ali 450bt oznaka i sasvim su pristojne za nekih 50€, te 650 su klasa iznad.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Mogu da preporučim i Sony WH1000 XM4. Jeste da su "over ear" pa nisu baš nevidljive. Nosim ih već neko vreme, imaju perfektan ANC, tako me izopšte od raznoraznih sugradjana u javnom saobraćaju da je to milina jedna.
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_20250923_191600_com_ebay_mobile_ViewItemActivity.jpg (37.73 KiB) Pogledano 175 puta
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel vam nije neprijatno to izopstavanje?
Ono, nesvesnost okoline, da ne cujete neku opasnost i sl?
Ja ne nosim ni obicne bubice ovako, bas zbog toga.
A realno bi se imalo sta pametno slusati usput
Ono, nesvesnost okoline, da ne cujete neku opasnost i sl?
Ja ne nosim ni obicne bubice ovako, bas zbog toga.
A realno bi se imalo sta pametno slusati usput
Postoji transparency mode uglavnom.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Nemam do sada utisak da bi u minhenskom javnom saobraćaju moglo da se čuje išta pametno. Meni je čak i transparency mode isključen, a ANC na 100%. Odsečenost od okoline koja je rezultat takvog podešavanja mi ni najmanje ne smeta, mogu da kažem da mi čak i odgovara.
E sad, neka potencijalna opasnost je faktor koji u današnje vreme nije za potcenjivanje ali ajdsad, ne slušam muziku baš "do daske" pa mogu da se nadam da ću, ako neko baš oko mene počne da vrišti, svakako čuti tako nešto.
E sad, neka potencijalna opasnost je faktor koji u današnje vreme nije za potcenjivanje ali ajdsad, ne slušam muziku baš "do daske" pa mogu da se nadam da ću, ako neko baš oko mene počne da vrišti, svakako čuti tako nešto.
Poslednja izmena od kragujevac u 23 Sep 2025, 20:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac