Sent from my SM-S928W using Tapatalk
28 godina, supruga i ja za sada.DukeNS napisao:Koliko imaš godina? I da li imaš porodicu?
Kako kažu "Go woke, go broke.".DukeNS napisao:Zanimalo me je da li si tamo sam. Ljudi koje poznajem i imaju veze sa Kanadom se baš žale poslednjih godina. Znam i za porodicu koja se polomila tamo da ode i odmah nakon dobijanja državljanstva su se vratili. Drugar koji je tamo već skoro 30 godina se baš žali. on radi za Poštu i kaže da ne bi mogao da preživi da ne radi dodatni posao. Meni je to poražavajuće. O tome kako su politički otišli u ofsajd se pogotovo može diskutovati...
Nažalost apsolutno je tako, mnogo ljudi sklapa kraj sa krajem. Hvala Bogu ja zaista imam solidan posao tako da takvih problema nemam. Da je drugačija situacija i da radim neki običan šljakerski posao, koliko sutra bih se vratio.DukeNS napisao:Zanimalo me je da li si tamo sam. Ljudi koje poznajem i imaju veze sa Kanadom se baš žale poslednjih godina. Znam i za porodicu koja se polomila tamo da ode i odmah nakon dobijanja državljanstva su se vratili. Drugar koji je tamo već skoro 30 godina se baš žali. on radi za Poštu i kaže da ne bi mogao da preživi da ne radi dodatni posao. Meni je to poražavajuće. O tome kako su politički otišli u ofsajd se pogotovo može diskutovati...