Beograd
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Beograd
Neverovatno! Ovi prave garnizone na svim kritičnim (po njih) tačkama u gradu i tačno im zvone jaja. Ali ko nas jebe kad smo pičke, a ne Nepalci...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kada jednom ovo prođe, vožnja po gradu ima da nam bude kao med i mleko 
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Na žalost, danas sam na teži način saznao da se šire kao kancer po centru BGa! Uskoro će nići zid od 5 metara u strogom centru i to je to.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Blizi se 5. Oktobar, a toga se simbolicno najvise plasi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Samo da ne pušta voduBigMazzy napisao: Uskoro će nići zid od 5 metara u strogom centru i to je to.

Oni ko da kopaju tunele neke ispod ili bog zna sta s obzirom da tu nema nikog uglavnom.
Neće ovo na dobro da izađe. Iskreno ili će biti izbori, a da on neće predati vlast bez borbe ili će biti neki tuneli ka tehnodromu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ma, šanse nema da on raspiše izbore, bar narednih godinu ili malo više ( jutros beše neki tekst, po kome neće ni do avgusta 2027. )
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Lepo je moj drug rekao 2012te: "ovi vlast nikad nece dati bez krvi".
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ono sto je sigurno je da on izbore ne raspisuje ako nije siguran da ce da ih dobije. Tako da sve dok ih ne raspisuje je dobro
jer se ova vlast na izborima smeniti nece.

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Paradoksalno je da narod uličnim akcijama i zahtevom za izbore samo odlaže iste te izbore.
Još samo malo da se ljudi naviknu i biće to ok.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Hejtujem i ja taj kružni tok, više zbog pomerenog pešačkog prelaza nego kao vozač. Ali treba imati i u vidu da bi se ovde deo vozila isključivao prema skupštini, a isto jedan deo ne bi ni došao tu već bi išao drugim putevima prema Bulevaru (npr iz tunela, ili preko trga). Ne bi bilo toliko kola za semafor. Sad su te opcije zatvorene zbog ćacilenda. Verujem da je to glavni problem zašto se ulica puni - zbog semafora (a uzročno od ćacilenda) a ne da smeta sam kružni tok. I da je ostala stara raskrsnica i ona bi se blokirala, znamo da kod nas u takvim situacijama uvek neko ostane u raskrsnici.
Kako je taj sto je hteo ka bulevaru zavrsio ovde kad svakako ne moze preko skupstine? Da ide preko slavije, jako tesko, pre ce ici odozdo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pa evo ako ideš sa NBG, možeš ovuda (Moskva-Slavija), možeš tunelom, Kosovskom pa da se vratiš kod pošte, možeš Admirala Geprata pa u Nemanjinu... Nijedna opcija nije idealna. Doduše moram da priznam da mi do sad nije palo na pamet da idem tuda pored Moskve, ali je realna opcija u ovom ludilu. Zavisi od konkretne destinacije, da li je Bulevar, ili neka od ulica prema Kralja Milana, da li je opcija Gazela ili ne...