GPS navigacija
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: GPS uredjaji
Iako sam bio zadovoljan IGOm u navigaciji, u telefonu sam je zamenio Navigonom.
Ne zbog mapa, vec mi nije bio lak za upotrebu (user friendly), a mape nisam ni isprobao valjano.
Ne zbog mapa, vec mi nije bio lak za upotrebu (user friendly), a mape nisam ni isprobao valjano.
@pedja
Nema podešavanja tog tipa, sam računa neke 4 varijante. Nisam siguran koja je bila aktivna sinoć, u svakom slučaju nelogična skroz.
Nema podešavanja tog tipa, sam računa neke 4 varijante. Nisam siguran koja je bila aktivna sinoć, u svakom slučaju nelogična skroz.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Kako bre nema, mora da ima da ti biras koju ces od te 4 varijante da koristis
Ima. Ali nema ono što je pedja pitao.
Krenula u Brisel, stigla u Zagreb
Zagreb -- Zbog pokvarenog GPS uređaja za Sabina Moro (67) iz Belgije je, umesto u 100 kilometara udaljenom Briselu završila u Zagrebu, vozeći 1.450 kilometara.
"Kad sam prošla tablu na kojoj piše Zagreb shvatila sam", izjavila je ona. Kako je objasnila, nakon što se pokvario GPS, ona je nastavila je da vozi, a "videla je table na francuskom i nemačkom".
Umorna od vožnje, u Nemačkoj je izazvala manju nesreću u kojoj je lakše povređen jedan vozač, za šta je platila kaznu od 300 evra.
Pošto je putovanje do Brisela potrajalo, njen sin se zabrinuo, pa je nekoliko puta bezuspešno zvao mobilnim telefonom.
On je obavestio policiju, koja je ženu locirala na osnovu podataka o korišćenju kreditne kartice, kojom je plaćala gorivo.
Žena nije objasnila kako je prešla hrvatsku granicu.
IZVOR: MONDO, VEČERNJI LIST
Zagreb -- Zbog pokvarenog GPS uređaja za Sabina Moro (67) iz Belgije je, umesto u 100 kilometara udaljenom Briselu završila u Zagrebu, vozeći 1.450 kilometara.
"Kad sam prošla tablu na kojoj piše Zagreb shvatila sam", izjavila je ona. Kako je objasnila, nakon što se pokvario GPS, ona je nastavila je da vozi, a "videla je table na francuskom i nemačkom".
Umorna od vožnje, u Nemačkoj je izazvala manju nesreću u kojoj je lakše povređen jedan vozač, za šta je platila kaznu od 300 evra.
Pošto je putovanje do Brisela potrajalo, njen sin se zabrinuo, pa je nekoliko puta bezuspešno zvao mobilnim telefonom.
On je obavestio policiju, koja je ženu locirala na osnovu podataka o korišćenju kreditne kartice, kojom je plaćala gorivo.
Žena nije objasnila kako je prešla hrvatsku granicu.
IZVOR: MONDO, VEČERNJI LIST
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Koliki mooron treba da budes da bi shvatio da umesto da predjes 100 ti se vozis 1500km. Ovo je dokaz da sto vise pomagala imamo koje nam olaksaju zivot time manje koristimo mozak za razmisljanje 

Ja sam imao par ispala zbog Gps, jednom sam spavao u kolima jer me je ispalio za hotel u Italiji. ..
Sent from my Amiga 500, using Kickstart 1.2
Sent from my Amiga 500, using Kickstart 1.2
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
BAJKER napisao:Koliki mooron treba da budes da bi shvatio da umesto da predjes 100 ti se vozis 1500km. Ovo je dokaz da sto vise pomagala imamo koje nam olaksaju zivot time manje koristimo mozak za razmisljanje

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja ne verujem u ovu priču nikako... a ne ume da objasni kako je prešla granicu? Izmišljotina čista...
BAJKER napisao:Koliki mooron treba da budes da bi shvatio da umesto da predjes 100 ti se vozis 1500km. Ovo je dokaz da sto vise pomagala imamo koje nam olaksaju zivot time manje koristimo mozak za razmisljanje
Demencija... nije joj lako -'de lako, matori

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Mene juce zajebavao Gps po Novom Beogradu... Medjutim, ja sam bio kriv, bilo mi podeseno da izbegava autoput, pa sam se vrteo kao mamlaz...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Одг: GPS uredjaji
Mene je Garmin znao da vodi okolo,to sam primetio tih dana kad sam ga uzeo pa se igrao po gradu. Medjutim kad ne znas put onda ni ne primetis,bitno da dovede dokle treba. S jednosmernim ulicama je redovno bio posvadjan a uredno sam osvezavao mape. Vise mi se svidja igo na mobu.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk