Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kamenovi, drame, litre, šta nije jasno.Skipper napisao: 03 Okt 2025, 17:41 Pločice su potrošnja po minutu a desno imaš skalu koliko je to u litrima. Svakako glup prikaz a nema bolji.
Pa nije isti BSI za tipove borda, pricam za 2007. godiste. Stvarno ne znam kod starog modela kako je i ne ulazim u to. Displej je bitan jer pokazuje koji tip imas (a to imas i u uputstvu). BSI nije isti - mislim provereno na dva auta - jedan je moj sa jednim tipom, a drugi isto godiste i mesec, ali sa drugim tipom prikaza potrosnje i drugacijom opremom. Sami BSI nisu kompatibilni, ne mozes moj staviti na taj drugi auto i vice versa. Kod ovog drugog tipa (koji ima merenje dve TRIP potrosnje, sto kod mene ne postoji ni da se aktivira kao opcija) potrosnja je upravo onako kako su neki pisali - gresi solidno. Kako taj meri pojma nemam stvarno. Uostalom ako drugi tip stavis kod mene - nista nece da radi. Zasto je to tako - evo ne znam bogumi, obratite se PSA grupiljubitelj napisao: 01 Okt 2025, 22:14Kako to kada bord veze nema ni sa potrošnjom ni sa predjenim kilometrima- samo prikaz ovako ili onako.
BSI vrši računanje prosečne potrošnje, prima podatke. Bord je pasivan, običan displej prikaz, ako se misli na ono na sredini gde se očitava radio, potrošnja, temperatura itd.
U BSI se čuva i podatak o kilometraži koja će biti prikazana na kilometar satu.
Nije isti BSI po godinama još od 1998. godine kada su uveli tu svoju PSA mrežnu arhitekturu elektro instalacije sa modelom 607, a onda narednih godina zadržali pa i za tu tvoju 2007. godinu.cozmo napisao: 03 Okt 2025, 19:17
Pa nije isti BSI za tipove borda, pricam za 2007. godiste. Stvarno ne znam kod starog modela kako je i ne ulazim u to.