Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Da li je bila neka najava da će amss ovoliko poskupiti ?
AMSS se lovi kada imaju akcije, tipa crni petak, nova godina, sajam automobila.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Ja se na opstu seljaniju zalim godinama, ljudi kazu da preterujem. Ali vecina tako radi i vecina ljudi je u fazonu da je to super u svim sferama, ljudi su totalno operisani od bilo kojeg kvaliteta, bitno je samo da je uradjeno i da je jeftino, nema veze sto nekad moras 5 puta isto raditi ali bitno da je jeftino.Dare4x4 napisao: 07 Okt 2025, 14:19 Vidi se da je označeno olovkom i isečeno ubodnom testerom. Tu sam se već iznervirao malo. Ovako sam i ja mogao da isečem, ne vidi se taj deo i nebitno je ali kakav bezobrazluk da mi uzmu 600din za ništa. Ne mogu da verujem, na svakom koraku neko hoće da me zavrne, nebitno za koji iznos. Počinjem da se preispitujem da li toliko ostavljam utisak da sam glup ili jednostavno kod većine ljudi ovo prolazi pa onda svakog redom probaju da zeznu.
Inace totalno iskustvo pre koji mesec smo prosli sa novom radnom plocom i sudoperom za kuhinju, bio sam u fazonu necu da se smaram da secem ubodnom koju jos moram i da pozajmim, reko bolje da oni iseku. Na kraju isto tako traljavo odseceno iako su trazili sudoperu da im se odnese da bi mogli da iseku iako su im date tacne mere rupe i pozicija, na kraju dobro da sudopera ne upadne u rupu xD Bolje da sam uzeo rucni cirkular da secem to imam i bilo bi preciznije.
Bas danas prolazim pored neke kuce gde su pre koju nedelju obnovili ogradu nakon sto im se stara rusila 2 decenie, klasika betonski stubovi i cigla na kant izmedju. I ja ne mogu da shvatim ljude da vidis da ti nije valjala ograda i da se srusila i ti opet napravis jednako traljavo... Ograda plafon 15m duzine, nisu bili u stanju da nameste stubove da stoje vertikalno, ali ajd sto stubovi ne stoje vertikalno, nego betonirali su temelj i opet su krenuli sa ciglom do pola u zemlji

Ja sam drugu radio pre 5 godina 20m ograde i sve stoji vertikalno, ne znas gde je kapija gde ograda jer sam proracunao tacno poziciju za sve kako bi sve letve stajale sa jednakim razmakom od pocetka do kraja, sve u liniju razvuceno i simetricno zasrafljeno.

"Majstori" su trazili po 2000 do 5000e za ruke za 20m ograde i niko nije mogao da ispostuje ovu specifikaciju da budu jednako poslagane letve i temelj da bude pripremljen tako da moze naknadno da se zida, posto drug zeli da zidane stubove jednog dana od fasadne cigle da se slaze sa kucom. Ja sam mu uklopio tako da samo par letvi skines i mozes da ozidas stubove okolo metalnih bez ikakvih prepravki. Inace ima jos 10m ograde do kraja dvorista ali tamo ima zivu ogradu jer nije imao para za svu ogradu da uradimo, ali svi stubovi su tako poslagani da razmaci budu jednaki od pocetka do kraja dvorista kad se bude radilo jednog dana.
Being second is to be the first of the ones who loose...