Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Vidim da je drugačija šara ali baš to, da li je manje kvalitetna. Vidim imaju neke i sa S sufixom.
Ja sam.ovo našao na netu
Usporedba: Continental WinterContact TS 870 vs. Continental WinterContact TS 870 P https://share.google/aCoVU4uhlj7g33CAJ
Usporedba: Continental WinterContact TS 870 vs. Continental WinterContact TS 870 P https://share.google/aCoVU4uhlj7g33CAJ
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
P je za SUVove i teže/brže automobile, bez P je za klasične putničke. Šara kod obične je klasični V dizajn dok je kod P modela drugačija šara i ojačana konstrukcija. Postoje li dimenzije koje se proizvode u oba modela?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zimske gume - da ili ne?
Ja sam na Žabljaku sredinom septembra doživeo jako hladno vreme i sneg (doduše pre 20-tak godina). Bili dole na moru pa rešili još nedelju dana da provedemo i gore na planini (bila nam na raspolaganju jedna lepa vikendica), kad ono… Pobegli drugog dana… U kući nije bilo dovoljno drva, niti smo imali toplije garderobe… 

https://www.goodyear.eu/sr_rs/consumer/ ... -5306.html
Nigde nisam video da neko od prodavaca reklamira akciju, tako da ako neko kupuje nije lose znati.
Nigde nisam video da neko od prodavaca reklamira akciju, tako da ako neko kupuje nije lose znati.
Ima i Michelin promociju, ne važi za sve trgovine.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U Kemoimpexu su postali bezobrazni. Meni se tako desilo za Hankook, a sad i bratu kad sam trazio gume. Akcija, ovo ono, trte mrte, i kad se odabere Hankook na akciji nece vise od 1 komada da poveca kolicinu. Onda se u kol centru izvinjavaju jer imaju samo jednu gumu na lageru. Jako glupa i
fora.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Zimske gume - da ili ne?
Ipak sam uzeo Nexen zimske. Imam letnje, bas su se dobro pokazale. Ove cenim da su korektne, zimi retko vozim negde, grad uglavnom i tu nesto u okolini povremeno. Letnje su mi bitnije jer bas dosta vozim van zemlje u toplijim periodima. Cena je bila veoma povoljna. DOT je 2425, znaci sveza guma.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sve više zimskih LingLong guma je na automobilima.
Ne verujem da masa čita testove. Ostaju cena i ubedljivi vulkanizeri.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Ne verujem da masa čita testove. Ostaju cena i ubedljivi vulkanizeri.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Mene je neki dan vulkanizer ubeđivao da je Taurus zimska bolja od Baruma. Ili, hajde, u najmanju ruku da nije lošija.
Pritom, čak je i razlika u ceni značajna (naravno, Taurus jeftiniji).
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Pritom, čak je i razlika u ceni značajna (naravno, Taurus jeftiniji).
Astra >> Lambo
Ne zna se koja je grđa.
Meni se jedan hvalio kako samo vozi polovne gume i da su nove samo bacanje para.mironiko napisao:Mene je neki dan vulkanizer ubeđivao da je Taurus zimska bolja od Baruma. Ili, hajde, u najmanju ruku da nije lošija.
E taj vulkanizer je za medalju 

Ovo je neka nova verzija? Ja sam vozio winguard SUV, ostala je meka i posle par godina, i jako je tiha u vožnji. Mislim da je na testovima bila lošija na mokrom. Ne znam za ovu G3, i da li je to ista smeša..cozmo napisao: 15 Okt 2025, 15:36 Ipak sam uzeo Nexen zimske. Imam letnje, bas su se dobro pokazale. Ove cenim da su korektne, zimi retko vozim negde, grad uglavnom i tu nesto u okolini povremeno. Letnje su mi bitnije jer bas dosta vozim van zemlje u toplijim periodima. Cena je bila veoma povoljna. DOT je 2425, znaci sveza guma.
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Kakve su Momo North Pole W20, ima li ih neko?
Hoće ćale da uzme zimske za novi auto, pa razmatra nešto povoljnije, pošto planira da se taj auto malo vozi zimi (3-4 kkm), i nikad po planinama i nekim gadnim zimskim regijama.
Vidim na testovima da se Momo plasirala vrlo visoko spram cene (tipa, na ADAC-ovom testu 8. od 30 modela, praktično samo premiumi iznad), a nisam primetio da je mnogo prisutna kod nas.
Hoće ćale da uzme zimske za novi auto, pa razmatra nešto povoljnije, pošto planira da se taj auto malo vozi zimi (3-4 kkm), i nikad po planinama i nekim gadnim zimskim regijama.
Vidim na testovima da se Momo plasirala vrlo visoko spram cene (tipa, na ADAC-ovom testu 8. od 30 modela, praktično samo premiumi iznad), a nisam primetio da je mnogo prisutna kod nas.
Astra >> Lambo