Išao sam dva puta do Italije, i to jakim tempom kroz Hr.. 160-170. Kao pegla je bio i to u Comfort modu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
2023 Škoda Superb
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: 2023 Škoda Superb
Ma ovoj Baxovoj oslabili stabilizatori i krajevi spona, treba trap da se radi 

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Saće i DSG da rikne... 

Meni je ta generacija Superb skroz neudoban i tvrd auto za duže vožnjeBax napisao: 18 Okt 2025, 22:21 Ne znam sta tacno ima, ja sam samo na menjacu drskici, cimnuo ga prema nazad, i on udje iz D u S.
Definitivno drzi obrtaje na visem nivou, tj kasnije salta.
Pozadi nije ni jednom zabacio zadnjih 300km, dok je pre stalno zabacivao cim je put losiji.
Inace ima i one ruckice pored volana, kao za rucno menjanje brzina, ako to nesto znaci....
Putovanje sa ovim kolima je stvarno pesma, ceo dan bih mogao da ga vozim....
Malo ima neke cvrcke po kabini, i te gume se tresu malo oko 150.
Auto je vracen, nego eto imao sam lepo iskustvo, sve je super, najvise prija tisina u kabini, i lakoca putovanja.
Ali auto je imao tu vrlo nervoznu narav. Sta je uzrok nemam pojma,, nije vise ni vazno. Potrosnja isto smesna za te performanse. Odlican auto za put do Rima.
Nema veze sa brzinom, neravnine na putu su ga bacakale po putu...
Ali auto je imao tu vrlo nervoznu narav. Sta je uzrok nemam pojma,, nije vise ni vazno. Potrosnja isto smesna za te performanse. Odlican auto za put do Rima.
Nema veze sa brzinom, neravnine na putu su ga bacakale po putu...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Znam da je neko na Škoda forumu imao isti problem sa da li oktavijom ili superbom da je tvrda i poskakuje.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Imao kum taj problem sa novom Fabiom dok nisu otisli na prvi servis i skontali da nisu skinuli one poluge ili kako vec za stabilizaciju u transportu. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk