BigMazzy napisao: 23 Okt 2025, 08:31
meni lično deluje kao neki ljigavac,
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Meni je ovo osnovni razlog što ga ne gledam, skoro pa i jedini. A onog Acu sa PH kanala jer dečko ubi sa stavom "vidi kolko para imam, vidi kako ja najbolje tjuniram, vidi kolko sam platio ovo, itd."
Ima kod nas ljudi koji i voze i testiraju i bolje i skuplje aute, pa su daleko više na zemlji od njega.
BigMazzy napisao: 23 Okt 2025, 08:31
Ali lik stvarno zrači nekako negativno, meni lično deluje kao neki ljigavac, par njegovih klipova sam davno pokušao da odgledam i ne ide
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sta li je alvirovic video u njemu kad ga je par puta zvao da predje na sat.
I sta se desilo da ta saradnja kratko traje
Ne mogu ja Zokija i ono njegovo brisanje znoja rukom, pa dodirivanje istom rukom volana i enterijera tuđih kola...
Svaku, ali svaku emisiju van zimske sezone to radi. Sestra gledala sa mnom jednom njegov klip - gleda i ne veruje. Kaže, ma jel' on ovo znojavim rukama dira tuđi volan?!?
Ja ne mogu ni Zokija ni onog drugog PH da gledam, doduse onog drugog sam pogledao par puta ali samo zbog gostiju koje je dovodio (Kulundzic, Kurbalija i ne secam se ko mi jos bese zanimljiv da pogledam), ali covek upada u rec, skace sa teme na temu, smara, pita neke gluposti, svakako obojica su mi bzvz za gledanje.
U zadnje vreme pogledam onog Vovu ili kako se vec zove vlog, ne znam ni ko je ni sta ali neke zanimljive goste dovodi i ima sta zanimljivo da se cuje pa me eto privuklo da ga malo pratim.
Da jeste malo iritantan i prilicno nepotkovan tematikom vezano za sadrzaj emisije, ono kao da se preko googla malo informise pre emisije i sto nesto ovako cuje usput, nekako mi deluje kao da nema veze sa automobilizmom a ipak se bavi time