Subota isto pakao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koliko troši?
Koliko troši?
Subota je u BG bila pakao ako si išao prema Adi, pola grada je išlo na Adu, onda se popodne vraćalo kući, guva i kod Sajma i Ade taj pravac. Inače viekndom nikad ne idem na Adu zbog toga.

milosg napisao: 26 Okt 2025, 17:14 Da moram 3-4 sata da se vozim po gužvi u Beogradu, prvo bih gledao kako da promenim posao/lokaciju
Različite potrebe i život, meni opet nije normlano da ceo dan sedim kući i nemam život. Otišao na karting do KartLand (put za Adu huju) bilo lepo vreme, to je bar 45 min od mene u jednom pravcu sa Žarkova, treba se vratiti i to je lako već 90 minuta vožnje, pa idi na ručak, pa do prijatelja, završi ovo, ono. Takođe ni parkiran auto na parkingu da stoji ne treba mi, pa jeftinije ići taksijem nego kupiti auto, registrovati, gume, servis itd. Nije mi poenta da sedim kući zatvoren, živa duša jbgpedalaš napisao: 26 Okt 2025, 18:46 Baš tako. Voziti toliko automobil dnevno po BG radnim danom ili je posledica baš teške muke ili mazohizma.

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Re: Koliko troši?
Tesko da neko vozi 3-4 sata dnevno od-do posla, jedino ako zivi u mladenovcu
-
milekmilek
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Polo (2014), 1.4 NA, 86ks, ženska gradska i prigradska vožnja (više prigradska nego gradska) - 6,5l, metoda od čepa do čepa.
Mladenovac je 50 min od BG. Laganica otići vratiti se.ftj napisao:Tesko da neko vozi 3-4 sata dnevno od-do posla, jedino ako zivi u mladenovcu
Ima dosta ljudi koji putuju iz raznih mesta i to nije nikakvo podsmenjanje već borba da se preživi, nisu mogli da plaćaju sulude kirije po BG i vratili se kod njihovih ili iznajmili stan u nekom mestu gde je jeftinije od BG pa putuju. Lako je ovde nekom preko tastature da menja posao, video bi kako bi on to u stvarnosti uradio sada u ovoj situaciji.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Koliko troši?
Pa eto, ja upravo i rekoh da je jako tesko da neko putuje 3-4 sata dnevno kolima samo za posao a da je u okviru bgda. To bi značilo da ideš 1.5-2h po jednom pravcu, sumnjam da postoji takav scenario a da je na svakodnevnom nivou a ne neka vanredna situacija.
Što se tiče putovanja van bgda, to nisam komentarisao, imam i ja kolege koji tako rade al dolaze jednom nedeljno tako da i ne smatram to nekim mučenjem.
Što se tiče putovanja van bgda, to nisam komentarisao, imam i ja kolege koji tako rade al dolaze jednom nedeljno tako da i ne smatram to nekim mučenjem.
Ima i Aranđelovac. Dolazi mi pola godine na posao u Pazovu pre 8 ujutru. Radi do 4pm. Nema kola.
Mladenovac verovatno ima koliko hoćeš primera.
Mladenovac verovatno ima koliko hoćeš primera.