Dobro veče
Re: Dobro veče
Otkud municija u Cacilendu ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Blokaderi!
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Bira se novi papa.
Teroristi!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ponovo radovi pred veliki skup: Putevi objavili koje su saobraćajnice prema Novom Sadu zatvorene
https://n1info.rs/vesti/ponovo-radovi-p ... zatvorene/
I za ovo bi trebalo da odgovaraju!
Dolaze mi sutra prijatelji iz Makedonije, a prekosutra bi trebalo da idu iz Novog Sada u Beograd poslom i uveče nazad. Je l' neko kapira i može da pojasni ove radove i da li je realno da stvarno zatvore međunarodni put nekoliko dana pre protesta? Oni ne znaju sad šta da rade i da li da uopšte kreću na put.
Dolaze mi sutra prijatelji iz Makedonije, a prekosutra bi trebalo da idu iz Novog Sada u Beograd poslom i uveče nazad. Je l' neko kapira i može da pojasni ove radove i da li je realno da stvarno zatvore međunarodni put nekoliko dana pre protesta? Oni ne znaju sad šta da rade i da li da uopšte kreću na put.
A još nedostaje najava za ukidanje voza...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Svi eksplozivi će biti postavljeni u petak uveče. U sve vozove bez izuzetka, za svaki slučaj.
Имам једно потпитање...
Znaci do/od aerodroma samo starim putem. Uz sav saobracaj trebace 3 sata do NSa.DukeNS napisao:Ponovo radovi pred veliki skup: Putevi objavili koje su saobraćajnice prema Novom Sadu zatvorene
Ako sam dobro razumeo, moci ce preko Rume i Venca?
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Poslednja izmena od blaugrana u 28 Okt 2025, 19:55, izmenjeno 2 puta ukupno.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na veliku žalost, to im prolazi.
Sutra će prolaziti i mnogo gore stvari. Kuvaju li kuvaju, testiraju dokle može, a može.
Sutra će prolaziti i mnogo gore stvari. Kuvaju li kuvaju, testiraju dokle može, a može.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ako se držimo onog što je napisano ne može jedino iz pravca Šida ka NS nego mora da se ide okolo do Zmaja pa na Galeniku i dalje do Batajničke petlje. Tuda je prohodno koliko vidim.
smer: Novi Sad - Šid, direktna rampa - zatvorena za saobraćaj.
smer: Beograd - Čačak / Niš, indirektna rampa - zatvorena za saobraćaj.
smer: Šid - N. Sad, paralelna rampa - zatvorena za saobraćaj.
smer: Novi Sad - Niš / Čačak, u zoni radova na glavnom pravcu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera.
smer: Niš / Čačak - Novi Sad, u zoni radova na glavnom pravcu saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
smer: Šid - Beograd / Aerodrom NT, normalno odvijanje saobraćaja.
Na obilaznici će u tom delu biti usporen saobraćaj - jedna ili dve trake zavisno od smera. Ostaje zatvorena rampa iz pravca NS prema Šidu. E sad to je napisano, a šta će biti u praksi ostaje da vidimo. Svakako da im je cilj da onemoguće i uspore odlazak ka NS. Alternativa uvek postoji. Samo planirajte na vreme da krenete.
smer: Novi Sad - Šid, direktna rampa - zatvorena za saobraćaj.
smer: Beograd - Čačak / Niš, indirektna rampa - zatvorena za saobraćaj.
smer: Šid - N. Sad, paralelna rampa - zatvorena za saobraćaj.
smer: Novi Sad - Niš / Čačak, u zoni radova na glavnom pravcu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera.
smer: Niš / Čačak - Novi Sad, u zoni radova na glavnom pravcu saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
smer: Šid - Beograd / Aerodrom NT, normalno odvijanje saobraćaja.
Na obilaznici će u tom delu biti usporen saobraćaj - jedna ili dve trake zavisno od smera. Ostaje zatvorena rampa iz pravca NS prema Šidu. E sad to je napisano, a šta će biti u praksi ostaje da vidimo. Svakako da im je cilj da onemoguće i uspore odlazak ka NS. Alternativa uvek postoji. Samo planirajte na vreme da krenete.
Posetite www.garaza.rs !
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
A Bg-NS?
Starim putem idu studenti, biće povremeno zastoja. Alternativa preko Rume i Iriga.
Dodatak - studenti bi trebali biti u NS pre subote, tako da je stari put otvoren.
Dodatak - studenti bi trebali biti u NS pre subote, tako da je stari put otvoren.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Prošli put je najveći zastoj bio na naplatnoj. Navodno su na kraju digli rampe i pustili sve.
Možda ja ne tumačim dobro. Ovde se nigde ne spominje uključenje ka NS od aerodroma osim što će u delu gde su radovi biti usporen saobraćaj. Isto tako od Batajnice uključenje na autoput se nigde ne spominje.
Kapiram da je namerno sve tako i da se diže panika. Mislim da će biti prohodno sem što će biti ogromne gužve.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Možda ja ne tumačim dobro. Ovde se nigde ne spominje uključenje ka NS od aerodroma osim što će u delu gde su radovi biti usporen saobraćaj. Isto tako od Batajnice uključenje na autoput se nigde ne spominje.
Kapiram da je namerno sve tako i da se diže panika. Mislim da će biti prohodno sem što će biti ogromne gužve.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jos kad procitaju sta ste pisali pa fingiraju neke udese, ni to me ne bi cudilo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk