Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Prihvatam ban
Superb 2.0 tdi 4x4
Superb 2.0 tdi 4x4
Ako je bilo juče u BG onda ne čudi za 8km i 48 min, ujutru je bila gužva pakao, a i preko dana, kao da je svaki auto u BG bio na ulicama, pisalo je i u novinama da je prevlika gužva juče negde videh. Bilo je nerealno.
Ja sam za to da se čoveku oprosti, vanredne okolnosti su juče bile u BG. Juče je samo Aca dobro prošao sa ID3 i ostali elektro, oni su za ban
Ja sam za to da se čoveku oprosti, vanredne okolnosti su juče bile u BG. Juče je samo Aca dobro prošao sa ID3 i ostali elektro, oni su za ban
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Ja ne znam sta se juce desavalo po gradu, nije mi jasno.
Igrala je Zvezda, za deo oko Arene mi je ocekivano.
Tolika je guzva bila da sam se posle treninga vratio u kancelariju jos sat vremena, nije bilo racionalno da krecem ka Mirijevu uopste.
I oko 20h je bila bila guzva, neverovatno.
Igrala je Zvezda, za deo oko Arene mi je ocekivano.
Tolika je guzva bila da sam se posle treninga vratio u kancelariju jos sat vremena, nije bilo racionalno da krecem ka Mirijevu uopste.
I oko 20h je bila bila guzva, neverovatno.
Сад му није ништа...
Oko 9h ujutru je baš bio kolaps na ulasku u BG, baš komentarišem sa kolegom jer je on upao u taj špic i javio mi da odem obilaznicom pa posle Surčina tamo ušao na NBG i tu nije bilo gužve.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ja teram potrosnju u minus sa kreni-stani rezimomnoob napisao:Juče je samo Aca dobro prošao sa ID3 i ostali elektro, oni su za ban
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Banujte sve sa elektro, ovo samo njima odgovara 
Ne znam šta je večeras ponovo u BG, al je gužva nesnosna. Nisam ni pogledao potrošnju, samo sam šlogiran izašao iz kola.

Ne znam šta je večeras ponovo u BG, al je gužva nesnosna. Nisam ni pogledao potrošnju, samo sam šlogiran izašao iz kola.

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U BGu je čudilo, eto šta je.
Na sve to, neki šatori stoje na ulici u centru, mesecima. Imamo idiotske kružne tokove, rekonstrukcije za procenat... Kada haotičan saobrćaaj dodatno usporiš, nema tu neke nade, dok ne počnu ljudi da se upucavaju, pa se možda opametimo.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Na sve to, neki šatori stoje na ulici u centru, mesecima. Imamo idiotske kružne tokove, rekonstrukcije za procenat... Kada haotičan saobrćaaj dodatno usporiš, nema tu neke nade, dok ne počnu ljudi da se upucavaju, pa se možda opametimo.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Kod mene je tezak pičvajz jer rekonstruišu ul Neznanog Junaka u smeru ka centru..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I na to srušen jedan most.
Ima li tema za saobraćaj u BG?
Ima li tema za saobraćaj u BG?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”