Yugo Florida
Yugo Florida
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: Yugo Florida
kad se setim krckanja instrument table, ispadanja providnih plastikica sa ovih prekidaca za svetla i brisace ne znam sta jos bese i to sto je nasa bila par godina stara kad smo je imali, zezao i karburator nesto, ali smo se generalno lepo vozili par godina

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Bogme, zakuca ga Mladen.
Ali, papa i filjo Đuđaro su me iznenadili njihovom reakcijom na ponovo viđenu Floridu posle, verovatno, skoro 40 godina. Blago oduševljenje i zaista je tačno to da su poznati i uspešni ljudi veoma skromni i jednostavni.
Što se tiče ovog primerka, mislim da je trebao da bude restauriran jer je u jadnom stanju.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ali, papa i filjo Đuđaro su me iznenadili njihovom reakcijom na ponovo viđenu Floridu posle, verovatno, skoro 40 godina. Blago oduševljenje i zaista je tačno to da su poznati i uspešni ljudi veoma skromni i jednostavni.
Što se tiče ovog primerka, mislim da je trebao da bude restauriran jer je u jadnom stanju.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Mozda ovi jutuberi danasnji malo da nauce od mladena kako treba da se ponasaju kad intervjuisu nekoga ko ima sta da kaze.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Mladen je pokazao ko je Tata.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
U rangu najboljih svetskih emisija, svaka čast Mladenu za ideju i realizaciju
Nostalgično i lepo. podseti me na moju Floridu 1.3, 65KS i dvogrlim karburatorom kojom sam se slatko navozao u periodu 2000.-2016. U gradu potrošnja plina nije mogla da padne ispod 10l na 100km. u porodici je prešla oko 140.000km i bila je za generalku, ali koštala je samo 7.200 DM nova, sa popustom
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Odlična emisija, odlična ideja. Malo me iznenadilo da Mladen nije znao ( s obzirom na pokojnog Mirka pored njega) da je Florida bila odbačeni predlog Ital design za budući Fiat Tipo.

Naravno da je znao.starac vujadin napisao:Odlična emisija, odlična ideja. Malo me iznenadilo da Mladen nije znao ( s obzirom na pokojnog Mirka pored njega) da je Florida bila odbačeni predlog Ital design za budući Fiat Tipo.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa rekao je da nije znao.