Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Kako se vozi u Srbiji?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Spuštamo se ka Užicu, kolona iza šlepera, puna linija. Šleper izlazi na proširenje, da propusti, opa, ideeemo...ipak neeee...ostadoše svi da se kreću skoro istom brzinom +-2km/h 
Evo pravog primera kaki se i kuda vozi u Srbiji
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Nije prvi put da ovo vidim al bas me zanima kako se ovo desi.
Pre par meseci ista scena kod mene u Amsterdamu
Pokusao da napravi covek polukruzno preko istih takvih sina..
Ovaj je istripovao da je šinsko vozilo.
Juce se na Milosu Velikom coveku otvorila hauba u sred voznje.
Ford Galaxy je u pitanju, MPV. Delovalo je zastrasujuce, ali je covek skroz normalno reagovao.
Da je neki neiskusniji vozac bio, mogu da zamislim ishod panicne reakcije pri toj brzini.
Ford Galaxy je u pitanju, MPV. Delovalo je zastrasujuce, ali je covek skroz normalno reagovao.
Da je neki neiskusniji vozac bio, mogu da zamislim ishod panicne reakcije pri toj brzini.
Сад му није ништа...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Tu je mehanizam haube nešto bio neispravan je čim je spustiš ispod je uhvati onaj prvi zub, a to je baš i napravljeno iz razloga da se spreči njeno otvaranje u slučaju da nije zatvorena kako treba.
Često ima i više zuba pa ako zatvori jedan a ne oba, može ti se činiti da je sve ok i da ti onda otvori u vožnji. Tako se meni majstor jednom pravio pametan i samoinicijativno štelovao to zatvaranje haube i zamalo mi se nije otvorila na sred autoputa al sam primetio na vreme da hauba malo skakuće kad nekog pretičem.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam jednom video uzivo kako se nekom desilo. Vrlo zeznuto.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
Imam update ovde. Konacno mi je zapravo stigla faktura, ovo oko 2000€ je bila samo njihova inicijalna procena stete, posle su kao shvatili da je trebalo jos da se radi, i ovu sitnicu su naplatili 5500€ sve ukupno. Ja sam sokiran, blago receno. Ne znam ko to vise krade, da li Pezo ovlasceni servis, da li osiguravajuce kuce ili sta vec.
Naravno, da je meni u bilo kom trenutku ponudjeno da uzmem upola od ove cifre i da sam sredjujem auto, pristao bih bez ikakvog razmisljanja... Opet sve pokriva osiguravajuca kuca, ali ovo je bolesno.
Imam sve papire sa cenom i detaljima o tome sta je radjeno ako nekoga interesuje, prikacicu samo ovo gde listaju sta su sve radili na karoseriji samo, ima jos 2 lista gde listaju jos neke razne gluposti koje uopste ne znam zasto su dirali. Na primer, naplatili su 150€ da stave novi "508" metalni logo koji se nalazi na HAUBI, alo!? Hauba uopste nije bila ostecena. Ovo je slika koju je chatgpt preveo na engleski, tako da ima gresaka, ali vecinu stvari je izlistao kako treba: