Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Zanimljivi oglasi

Post od OMP »

Nije firmin auto, privatno se prodaje ali poenta je da to uopste nije odraz kilometraze kako mnogi misle kad vide volan, a vidjam na oglasima x primera ovakvih volana a malo km cak i kod skupljih kola.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Svakako je tako nešto izuzetak.

Ukoliko uzmemo kao primer Škodu, jer je jako popularna u Srbiji, ni sa 100k km više volan ne izgleda tako.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Na 500k tako ne izgleda volan na Škodi. Mi kola prodajemo i na većim km. Vrate 400 bez problema.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ima ljudi koji imaju agresivan znoj, kroz metal prodju, imao sam busne alu volane na biciklima....
Izgleda volan od alumunijuma kao da je sifilis imao....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Na službenoj Oktaviji (A5) se pojeo dobar deo onog plastičnog/penastog volana, dosta rano. Uglavnom je vožena na dužim deonicama.

Do 200k joj je već falilo koješta, posle zveknuo motor, ali to sad nije tema :D

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
solje amortizera
Reactions:
Pridružio se: 12 Apr 2025, 17:47

Post od solje amortizera »

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Zanimljivi oglasi

Post od shandu90 »

Bas je sminka. Drugar je imao takvu, razbila ga je sa popravkama (menjac, motor). Otprilike je samo za auto radio, dao ga za tepsiju ribe samo da se otarasi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Zlatno doba Renoa kod nas. Koliko ih je samo bilo na putevima, ne znam kako je sad. Ali znam da ih ovde nisam video skoro nijednu za 6 godina.

Drug je imao Intiale Paris 2.0 turbo, nikakvih problema nije imao.
Drugi drug je imao 1.9dci 90ks. Jako trom auto i imao je neke glupe kvarove, ali ništa veliko.
Komšija ima takođe 1.9dci pola miliona prešla, sad je voze radnici iz firme. Haos.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

NIje taj auto bio dobar ni kad je bio nov, ne znam da se neko usrecio sa njim, mozda oni koji su ih kupili nove i uzivali prvih 100k km ali koga god sam znao da je imao ovu lagunu kukao je na nju, najvise oko elektronike i nekih perifernih gluposti koje su otkazivale, imam drugara koji je jos vozi, danas me bas zvao i prica kako mu 3. put puca neki deo oko motora brisaca i kako polovno ne moze da se nadje vise pa mora da vari i nesto karabudzi, kolega jedan takodje, mada vise mu stoji nego sto je vozi malo malo pa joj nesto fali, doduse sad su to vec matora vozila ali nisu se dobro pokazale generalno a ova sa oglasa deluje pristojno sto se retko vidja danas.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Ova sa oglasa je restajling i, koliko znam, one nisu pravile neke probleme. Kritične su bile one iz prvih godina. Drugar je imao ovakvu restajling, ali 2.0 dci, nešto pred kraj proizvodnje, u lepoj opremi. On je njoj dušu vadio i prešao sa njom ko zna koliko, prikolicu vukla, prodao je, ali i dalje je živa.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Njih smo spominjali kao kola koja su nestala upadljivo sa puteva...

Meni je kod njih baš bilo masovno da im pozadi pobrljave svetla pa pali migavac/rikverc na kočenju... Doduše to mi deluje više za ph1.

Kupljena kod ćaleta u firmi pred sam kraj jedna ph2 bordo, koliko se sećam dizel od 130-ak ks, ne znam tačno, jaka oprema. Stalno neka sranja bila al ništa vezano za motor menjač već sve elektronika, a najbizarnije bilo prokišnjavanje kod suvozača na mladom autu. Al se vozila do skoro, možda i dalje al nemam info
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Jedan od najboljih i najudobnijih automobila sto sam vozio. Srebrna 2001 godiste 1,6 benzin. Vozio je (2004-2007) od 65.000 do 120.000 (valjda). Po meni nisam imao mnogo problema. Za tih 3 godine imao sam prakticno 2. Crkla mi je komandna tabla, odnosno radila je kako hoce. Promena oko 300eur kod dilera, a druga stvar koju nisam resio posto se relativno retko javljala je senzor radilice - jednostavno kada je motor vruc neki put je dugo verglao da upali... Ali to se pojavljivalo i nestajalo...
Korisnikov avatar
Dzona
Reactions:
Pridružio se: 16 Nov 2023, 10:01

Post od Dzona »

Moj bivši auto...
Ako nekog zanimaju vozila sa malo većim kilometražama, ali urednom i kvalitetnom istorijom održavanja

Mislim da ja malo jaka cena (znam za koliko sam ga prodao pre 2 god, on je sredio limarijski jer je auto imao oštećenja od grada)
Interesantno što je prešao samo hiljadu-dve za dve godine (prodao sam ga sa 399xxx na satu).
Autu je sve sređeno još kod mene (kompletno kvačilo sa plivajućim i uljem u menjaču na nekih 370k km, DPF očišćen na 350k km i veliki servis sa originalnim delovima, diskovi, pločice i kočiono ulje isto na nekih 370k km kada je rađeno i kvačilo)

http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... citroen-c5
Poslednja izmena od Dzona u 06 Nov 2025, 10:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Da elektronika je najvise bagovala kod laguna, ne znam za ove restyling ali pre-rest. da, sto se udobnosti tice to je ok ali nista wow, meni se recimo vise svidela prva serija lagune iz 90ih sto se udobnosti tice a i taj model mi je bio mnogo lepsi pogotovo restyle 99.-2001. ako se ne varam,, ona mi je i danas lep auto iako su retke a skoro sam video jednu bas lepo ocuvanu, dok mi se ova novija nikad nije svidjala cak mi je i prilicno ruzna.

C5 i nije skup shodno godistu i stanju a gledajuci u odnosu na cene onih na ime kupca, jedino sto je km velika to ga kolje.
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Mi smo imali tu lagunu, kupljena 2006. i napravili sa njom sigurno 350.000, već sam i zaboravio koliko tačno. jeste imala problema, ali je i jako lepo služila. Nema nikakvih spec. problema sa elektronikom, crkavaju podizači prozora ali se jeftino i rešavaju, i nas je zezao džek na jednom senzoru. Veći problem je što 1.9 dci okrene ležajeve na radilici, ali i to se povoljno sređivalo. 120ks je imao problem sa turbinom više nego 107 ks i 131 ks verzije... Uglavnom, udoban i bezbedan auto, posebno u to vreme, ali jbg zbog par gluposti stekao lošu reputaciju. Kapiram da je 2.0 turbo super izbor tu bio
Odgovori