Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Re: Zanimljivi oglasi

Post od zdushan »

Moj komsija upravo restaurira jednu Sprint, poslednji FL. Zavrsio je limariju pa malo usporio...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Nikad garažirani tamnocrveni »Alfasud Ti«, limarijski sa vidljivih strana potpuno dobar, se nalazio u mom naselju (UN, Kruševac) do neke 2005.

Lokacija i limarija... blizu je njen vlasnik parkirao i jednu egzotiku, »Folksvagen K70«. Takođe crven i kompletan auto, lepo očuvan i blistavog hroma, ali već od sredine devedesetih sa puno problema sa korozijom.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Da bila je i ta crvena davno nju sam zaboravio (ove na koje ja mislim su crna i silver) ne secam se jos neke sprint u KŠ kao ni tog a k70.
Problem je kod tih alfi sto su vizuelno ok na prvi pogled ali kad se bolje pogleda truleksi teski. Bila je na ARCS forumu jedna bas dobra restaurirana, zaboravih nick decka koji je sredjivao, to se vrv Bole seca, bas je bila lepa, ne znam sad sta je sa tim autom.
Nisam nikad prezalio sto je moj ćale nije kupio 90. godine u nemackoj, isao da kupi auto, tada se kupovalo na pijaci automobila kao i kod nas i zagledao se u jednu crvenu sprint ali se nesto nisu nasli oko cene dal u 500DM ili koliko vec se nisu dogovorili, ako se ne varam oko 5000 maraka je kostala, 4-5 godina stara.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Post od TheWickerMan »

OMP napisao: 09 Nov 2025, 13:05 Bila je na ARCS forumu jedna bas dobra restaurirana, zaboravih nick decka koji je sredjivao, to se vrv Bole seca, bas je bila lepa, ne znam sad sta je sa tim autom.
To je bio auto Vlade VNOVa pa je bila kod Neleta pa kod MH, koji ju je prodao drugaru i ima dogovor sa njim da kad budeo ovaj da je prodaje, ima pravo preče kupovine, tj da je otkupi nazad. Sjajno je izgledala, imala je Ronal Turbo felne ako se dobro sećam. Sadašnji vlasnik joj je odradio i motor i još gomilu sitnica i auto je sada mint stanje
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Znao sam da ces ti znati :) da ronalke turbo, odlicna bila
Odgovori