Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od noob »

Rok za odgovor po prigovoru kupca je 8 dana od dana. Ako nisu udogovorili u zakonskom roku za to možeš da ih cimaš. Obično se salje generička poruka (tako rade svi) da ćeš biti odbijen, malo je vremena da dođe do servisa i servisera na red pa je to fora da se pokriju, a kasnije te obaveste da su popravili ili šta već. Proveri ti sms poruke.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Mene su za punjač kupljen u Yetelu, koji sam reklamirao nakon godinu dana, zvali iz poslovnice gde sam ga i predao. Javili da je poslat u servis da se utvrdi stanje. Nakon par dana zvali da kažu da dođem po nov punjač. Pošto taj nov nije bio kao stari, msm, pakovanje, kabl itd, nisam pristao da preuzmem, a oni takve , kao reklamirani, nemaju više u prodaji i vratili su mi novac.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Zvao sam call centar. nemoguće je uopšte doći do opcije operatera, samo te vrti na one predefinisane, a i to su skrastili. Nego ja lepo odabrem "If you wish to speak with an agent in English" pa ga zamolim da me prebaci na srpski i on odjednom propriča srpski odmah. Baš čudno, a zove se Marko.

Elem, prebacio me gde treba, kaže pustili su sms na broj na koji je kupljen telefon. A ja pitam što sam onda ostavljao svoj kontakt telefon? Šta ako taj broj recimo nije u funkciji pošto je telefon van upotrebe? Valjda je red da se pusti mail, a ne sms. Ali džabe sam kukao, kaže obavestili su da testiranje još uvek traje. Inače imaju rok 30 dana da reše u servisu. Ostaje im još 12 dana ukupno, odnodno 10 radnih ili 9 ako sutra ne rade. Pa videćemo. Bilo bi lepo da reše. Iznenađen sam da je tako vrisnuo sam od sebe i da u nema pomoći. Ako su ga uopšte uzeli da pogledaju.
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori