Kineski automobili
Re: Kineski automobili
Možda najgore odrađeni fake auspusi koje sam video do sad. Ali kapiram da će se prodavati obzirom na cenu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Chery as usual
hibrid nema 
hibrid nema 
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Juče mi iskoči reklama za sasvim lepo opremljene Cupre (Terramar i Formentor), full Qashqai, a ima ih verovatno još sličnih.tlazar napisao:Da li biste za 40tak hiljada razmatrali byd seal u dm i ili recimo geely starray ili biste se ipak odlucili za proverenog hyu, kia ili evropskog slabije konfiguracije?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Rado bih ja probao tuđi kineski automobil, verujem da ima i veoma dobrih, ali za svoje pare još uvek ne, posebno u toj ceni
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Seal U DM nisam vozio. Starray mogu reći odličan. Mada troši malko više. Lično bih možda pre gledao novi Sportage. Ali ne kažem da bi ga sigurno i odabrao. Terramar mi je odličan samo ne znam šta se nudi za 40k.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Uzeo bih samo neki full električni model i to pod uslovom da ima veći domet od evropskih modela, bolji autopilot ili tako nešto, a da je pritom i (dosta) konkurentniji sa cenom. Inače ne, hvala.
Trenutno u Nemačkoj imaš veliki kontingent novih Seal U DM, po dosta boljim cenama nego ovde. Ne znam koliko bi koštali uvozni troškovi, ali mislim da bi bila dobra ušteda.
Kako se krecu tamo?
Na zvanicnom sajtu 47590
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
https://www.porsche-ada.rs/assets/files ... 5-etsi.pdftrojanac napisao:Seal U DM nisam vozio. Starray mogu reći odličan. Mada troši malko više. Lično bih možda pre gledao novi Sportage. Ali ne kažem da bi ga sigurno i odabrao. Terramar mi je odličan samo ne znam šta se nudi za 40k.
Akcijski eTSI 1.5 mHEV 33k, a uz njihovo finansiranje i "manje". Preko 40k je plug-in.
Koja je fora sa ovim 'Cupra' brendom? Očigledno nisam ispratio, ali ne kapiram zboflg cega još jedan brend kad već imaju Seat.
Isto kao i PSA sa DS brendom
Isto kao i PSA sa DS brendom
Prodaju ista našminkana malo kola za veće pare da bi preživeli.
Plug in je preko 50k, izmedju 40 i 50 je 2.0tsipedja napisao:https://www.porsche-ada.rs/assets/files ... 5-etsi.pdftrojanac napisao:Seal U DM nisam vozio. Starray mogu reći odličan. Mada troši malko više. Lično bih možda pre gledao novi Sportage. Ali ne kažem da bi ga sigurno i odabrao. Terramar mi je odličan samo ne znam šta se nudi za 40k.
Akcijski eTSI 1.5 mHEV 33k, a uz njihovo finansiranje i "manje". Preko 40k je plug-in.
Koliko vidim 1.5 etsi ne postoji 4x4
Ne postoji 1,5 PHEV kao 4x4 ni kod Tiguana ili Kodiaqa, što je malo neobično za taj deo SUV segmenta.
U svakom slucaju ako se pogleda oprema, snaga motora i tehnologija byd je bar 15k, a mozda i vise jeftiniji od cupre terramar.