Promeni tehnički.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Za šta 2500? Da odštampaju nalepnicu?AleksandarAca napisao:Plus novina za koju nisam znao, ako na tehnickom hoces nalepnicu to se placa 2500 din kao usluga registracije....
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Da. Jos sam zvao da pitam posle, obzirom da imaju kalkulator na sajtu koji mi je pokazivao te 2500 manje. Ispostavilo se da nisam stiklirao uslugu registracije - to podrazumeva izdavanje nalepnice na licu mesta, a ne odlazak u MUP. Mogli su onda da uracunaju i kafu koju sam popio 1000 din. Strasno. Definitivno menjam tehnicki.
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Prošle sedmice produžio registraciju za velikog Picassa (2014 god,1.6 sa 116 KS) i sve me koštalo 30700 din uz cenu tehničkog pregleda od 4000 din.
Sve obavili na tehničkom jer oni izdaju i nalepnicu.
U odnosu na prethodnu godinu ispalo 100 din skuplje.
Zaboravih napomenuti da je 1.stepen premije osiguranja već godinama.
Poslato sa LYA-AL00 pomoću Tapatoka
Sve obavili na tehničkom jer oni izdaju i nalepnicu.
U odnosu na prethodnu godinu ispalo 100 din skuplje.
Zaboravih napomenuti da je 1.stepen premije osiguranja već godinama.
Poslato sa LYA-AL00 pomoću Tapatoka
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Registrovali juče koleginici Countrymena S 1.6T 135kw 4x4 2012
48.000 RSD, premijski stepen 2. Nove tablice, saobraćajna.
48.000 RSD, premijski stepen 2. Nove tablice, saobraćajna.
Rapid 1.0 tsi 70kw premiski stepen 1 24.200 rsd u Dunav autu.
Inace, primetio sam da je lik koji je radio tehnicki iskljucio kameru u automobilu (iscupao kabal??) pre pocetka pregleda i na kraju je ponovo ukljucio bez da je mene bilo sta pitao. Da li sme ovo da radi? Da li je zabranjeno da se snima tehnicki? Vec sam 2x registrovao auto sa kamerom i nikom nije smetala (a nema sanse da se ne primeti), niti ona uspe da snimi ceo tehnicki.
Inace, primetio sam da je lik koji je radio tehnicki iskljucio kameru u automobilu (iscupao kabal??) pre pocetka pregleda i na kraju je ponovo ukljucio bez da je mene bilo sta pitao. Da li sme ovo da radi? Da li je zabranjeno da se snima tehnicki? Vec sam 2x registrovao auto sa kamerom i nikom nije smetala (a nema sanse da se ne primeti), niti ona uspe da snimi ceo tehnicki.