Bice da jeste do podesavanja. Danas sam stigao da vidim sta sve ima od podesavanja, i bilo je tu bar 3 stavki koje ce vrv popraviti nocni snimak, jedna od njih je HDR. Ocekujem da ce sledeci nocni snimak biti dosta bolji, kacim kad budenoodles napisao: 15 Nov 2025, 10:35Ja sam mislio da te noćni snimci pre svega zanimaju u uslovima gradske vožnje, auto ispred tebe, auto ti dolazi u susret, ulična rasveta, bilbordi, zgrade i slRomanticni_Piroman napisao: 14 Nov 2025, 21:01 Ne znam bas za "top", ali skroz OK. Izbacio sam na YT prvi test
Snimak je malo losiji od originala (editor mi je smanjio rezoluciju sa 1440p na 1080p), ali nije daleko. U sustini nista posebno, ali sasvim OK. Ocekivao sam malo vise, npr. da mogu da procitam sta pise na tablicama, ali ovo vrsi posao, tako da cu zadrzati kameru. Prijatno sam se iznenadio koliko je jednostavno sve instalirati i podesiti, aplikacija za telefon radi odlicno.
A ti šibaš 120 na sat, nigde nikoga)
Šalim se, igraj se sa HDR-om, neko je već pomenuo. Viofo ima i nešto što zovu WDR. I jedno i drugo kada se uključi, noćni snimci su bolji.
Takođe, uvek drži maksimalnu rezoluciju. Neko npr na Viofo spusti na 1080p a podesi 60fps, što je greška. Uvek max rezolucija.
Evo iskopao sam od drugara neki stari test snimak sa Viofo V3 noćni drajv, bez cpl filtera čini mi se:
Kamera za kola
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Peugeot 508 GT 1.6
Re: Kamera za kola
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Kamera za kola
Zar nije tu noć non stop? 
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sent from my SM-S918B using Tapatalk