Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
@pedja kao da je bitno da li govno ima koju nit više.

Službeni Yugo
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Šara je prolazna, smesa je večna!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Slik varijanta. Takve gume ne idu na otpad vec ih proizvodjac uzima nazad i unistava da slucajno ne dospe tehnologija u javnost.
Da dodam, jutros namontirane zimulje, 4 crvene za 17’’
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da dodam, jutros namontirane zimulje, 4 crvene za 17’’

Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Moram priznati da mi nije jasno pravljenje razlike u ceni na osnovu veličine točka. Ne vidim što bi za točkove od 18" bilo skuplje balansiranje i montaža od 16". 
0 din - imam maniju da posedujem zimske gume na posebnim felnama i to praktijujem na svakom autu. Samo na GP nisam imao duple felne.
Pola sata posla - Krokodilka + “ručica” 600mm + Wurth moment ključ. Sa tom dužinom ručke stvarno je lagano otpustiti svaki šraf. Kupio kod Pedje na Miljakovcu - Force alati.
https://www.forcealati.rs/proizvod/ruc ... -1263.html
Inače Force je kvalitetan alat po nekim normalnim cenama i stavrno je za prepruku. Tu se može pronaći puno korisnog alata pa i za profi namenu.
Pola sata posla - Krokodilka + “ručica” 600mm + Wurth moment ključ. Sa tom dužinom ručke stvarno je lagano otpustiti svaki šraf. Kupio kod Pedje na Miljakovcu - Force alati.
https://www.forcealati.rs/proizvod/ruc ... -1263.html
Inače Force je kvalitetan alat po nekim normalnim cenama i stavrno je za prepruku. Tu se može pronaći puno korisnog alata pa i za profi namenu.
Ja čak i da razumem da postoji neka razlika, ali ne mogu da shvatim tu disproporciju, neka vulkanizeri ovde kažu, jel stvarno treba duplo više svega (rada, materijala, čega god) da se montira jedna 19-ica naspram tipa 14-ice.
Имам једно потпитање...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Najjača auto škola u Pirotu, naziv i natpis, "WinterA"... 

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja platio 1200 din, zamenu seta, Banjica (18 na 17 kombo)
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa, ima ta razlika cene svoju punu logiku. Podignem točak za 500L od 16" ( sa 18 kg ) i točak od CRV-a od 18" ( sa 28 kg ). Nije isto sa njima manipulisati, a ni mašina ne trpi istoDukeNS napisao: 22 Nov 2025, 11:47 Moram priznati da mi nije jasno pravljenje razlike u ceni na osnovu veličine točka. Ne vidim što bi za točkove od 18" bilo skuplje balansiranje i montaža od 16".![]()
U Kemoimpexu na autoputu rade Nigerijci, ko u ovim našim košarkaškim klubovima...Heinz napisao: 22 Nov 2025, 02:14Jeste BG, nemaju garažu, Indus šrafi. Podrška malim servisima.markoue napisao:@Heinz Pretpostavljam negde u Beogradu (po lokaciji koju vidim u tvom profilu)?
To mi je recimo OK cena, ja sam za passata platio 3.000 za 4 17-ice (van Beograda).
Ovo je cisto dranje. Da sam menjao sve 4, ispalo bi 5.000 rsd.
carov2 napisao: 22 Nov 2025, 11:14 Iskreno, jedine gume koje svi hvale...to ni Conti nije mogao da postigne.
Sent from my 21051182G using Tapatalk
Šta hvale - Ling Long Sport Master Winter?
Sa 6000 u mojoj dimenziji po gumi ću razmisliti....