Kineski automobili
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Kineski automobili
Pogledaj svoje inicijalno pitanje i videćeš da je suprotno ovome što pišeš. Pitanje je bilo: Kinez ili lošiji "lokalni" konfig, a ne uporediti vrednost naizgled iste specifikacije.
A zatim je pitanje uporedivosti pojedine opreme. Koliko god tehnologije imali, te šta pisalo na papiru, pitanje je kvaliteta/generacije onoga što se ugrađuje u pojedinim cenovnim rangovima, u cilju postizanja cene.
Iza svih tableta treba da postoji još nešto što čini automobil.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
A zatim je pitanje uporedivosti pojedine opreme. Koliko god tehnologije imali, te šta pisalo na papiru, pitanje je kvaliteta/generacije onoga što se ugrađuje u pojedinim cenovnim rangovima, u cilju postizanja cene.
Iza svih tableta treba da postoji još nešto što čini automobil.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

pomoć, videh reklamu za neki kinesko (?) ili azijsko vozilo, ime 3 slova, neka kao skraćenica, reklamirao se neki manji SUV za tipa 24,000e. jel nekome zvuči poznato? nije BYD ili nešto slično, poznatije. ne znam da li je ovaj korejanac valjda KGM, bivši ssongyang, sad vidim cene moguće da je ovaj tivoli model za 23,680e. 
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima i SWM
U pravu si, SWM. Sad sam video reklamu na Areni.
Da li neko ima neko iskustvo sa Deepal 05? Vidim da su se pojavili kod nas sa veoma zanimljivom cenom. Dopada mi se i Seal (po karakteristikama) ali ne toliko po obliku jer je u pitanju dosta nisko vozilo sa cudnim gepekom. Opet mi BYD deluje kao poznatiji brend.
Da li neko ima iskustva bilo kakvog sa njima? Da je probao ovde ili napolju neko od ovih vozila?
Da li neko ima iskustva bilo kakvog sa njima? Da je probao ovde ili napolju neko od ovih vozila?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Izlozen u Promenadi. Sto bi se reklo, puno lima za malo para.
https://www.cheryauto.rs/modeli/arrizo/arrizo-8
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.cheryauto.rs/modeli/arrizo/arrizo-8
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Drug ga kaparisao u visem paketu. Neverovatan je spisak opreme. Bukvalno su nakrcali sve moguce.
video dva modela LINK&CO na drumu
jedan bukvalno izgleda kao nova toyota CHR ako ne i bolje
drugi, neki veći SUV zguza (iz te pozicije sam ga video) izgleda gore nego najružniji ssongyang od pre 20+ godina
kako oba idu pod istu etiketu, ne znam
jedan bukvalno izgleda kao nova toyota CHR ako ne i bolje
drugi, neki veći SUV zguza (iz te pozicije sam ga video) izgleda gore nego najružniji ssongyang od pre 20+ godina
kako oba idu pod istu etiketu, ne znam
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Hibrid ili klasican turbo benz? Cena je fantasticna, oprema dobra i za sad stvarno dobar deal.Darko napisao:Drug ga kaparisao u visem paketu. Neverovatan je spisak opreme. Bukvalno su nakrcali sve moguce.
Porse kaajen iz 2010?Saša napisao:Ja juče video onaj BYD hibrid u NS-u, dobro izgleda.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
taj cherry kod nas ne postoji, ne izgleda lose doduse. Od kineza se meni svidja cityray, lynck02, leapmotor ima dobre cene za Ev isto...mozda polako krenem u neke test voznje da vidim ta cuda kako se voze.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
A kada nije u DMiju?Saša napisao:Seal U DM-i
Nisam ni znao odmah koji je nego pročitao pozadi kada je prošao pored mene.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk