Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Trazim neki auto za suprugu najvise i uglavnom gledam da prodjem do 3000€. Gledao sam do sad Grande Punta i cekam jednog poznanika da doveze jedan iz Njemacke da vidim kakav je. Iskocila mi danas ova Astra, koja bi isto bila ok opcija ako je sve sa njom ok. Vidim da ima na sajtni nesto, morao bih uzivo da vidim da li je trula tu. Ovi motori su oni Isuzu stari, trebalo bi da su ok?
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... nova-u-srb
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod Astre su oba Fiatova dizela bolji izbor od 1.7. Nije ni ovo loš izbor, kum je svojevremeno novu H sa ovim motorom i do skoro 250k je bila kod njega, prvo privatno posle je radnici vozili. Iskreno, mislim da za ukupno 3000 ima da se nađe bolje od 20 godina stare Astre dizela. Grande, Clio 3, Modus.
Ili ako hoćeš neku ekskluzivu, nešto malo ređe i zanimljivije, tipa Bora karavan ili Panda.
Ili ako hoćeš neku ekskluzivu, nešto malo ređe i zanimljivije, tipa Bora karavan ili Panda.
Имам једно потпитање...
Zanimljivi oglasi
Ja gledam sad non stop oglase i do 3k su svi krsevi. Izgleda cu morati da dizem budzet iako sam kontao da moze da se nadje nesto ok za te pare. Ne bih bas uzimao auto iz A klase jer cu verovatno i ja sesti nekad u taj auto.
Nasao sam ja X-type ali se ne svidja zeni.
Nasao sam ja X-type ali se ne svidja zeni.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja krenuo sa 2000 i na kraju dao 8000 
Mojoj se svideo "jedan auto dok se vraćala iz prodavnice, ima led liniju preko celog zadnjeg kraja"
Porsche 992.
Mojoj se svideo "jedan auto dok se vraćala iz prodavnice, ima led liniju preko celog zadnjeg kraja"
Porsche 992.
Čim vidim ovako čađava stop svetla odmah znam da taj auto dimi prilično.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
H se bas lose pokazala, preskoci to i postedi se muka.Momčilo napisao:Trazim neki auto za suprugu najvise i uglavnom gledam da prodjem do 3000€. Gledao sam do sad Grande Punta i cekam jednog poznanika da doveze jedan iz Njemacke da vidim kakav je. Iskocila mi danas ova Astra, koja bi isto bila ok opcija ako je sve sa njom ok. Vidim da ima na sajtni nesto, morao bih uzivo da vidim da li je trula tu. Ovi motori su oni Isuzu stari, trebalo bi da su ok?
Ja skoro prodao nisan micru k13 jednoj zeni koja se vracala sa posla i videla na ulici taj auto, otisla kuci i pocela da lista oglase, nasla moju jer joj je bila najbliza, dosla, pogledala i dogovorili se odmah...kaze da nije nikad ranije taj auto vidjala niti razmisljala o japancu gledala nesto skroz drugo al joj je zapao taj jedan za oko i to je bilo to.Gaginh0 napisao: 23 Nov 2025, 12:19
C3 nisam mogao nikad da svarim dizajn, tek od generacije 3 mi je ok.
Grand modus mi već ide u kategoriju Mini Van, ne bih to gledao za sad.
Corsa mi ulazi u izbor, mada bih rekao da je ova dosta potrošena.
Ford Fusion mi je ok, samo i ovaj je spolja sav izubijan, ne bih mogao da ga gledam takvog a da ga farbam celog bi izašlo mnogo.
Gledam dalje, ako nekome iskoči šta zanimljivo neka se seti mene
Ja sam se u potrazi uglavnom vrteo oko Fiat Grande Punto, Corsa D, Fiat Bravo, i možda još po koji model.
Realno grande punto ti je best buy u toj prici, do 3 soma da ubodes skroz ok primerak, motori dobro poznati, pouzdani, jeftino odrzavanje, auto sasvim ok, dovoljno prostora, lepo se vozi, korektno izradjen, ako ubodes neki sa lepom opremom jos bolje, gladao bih 1.4 samo nebitno 8 ili 16v.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ford Fusion je previse mator, i tesko da ce se naci neki primerak da valja.
- Boky89
- Pridružio se: 22 Apr 2020, 23:14
- Garaža: Nissan Juke Nismo Rs, Nissan Micra k13 1.2 dig-s, Nissan Primera P11, Renault twingo c06
Ja skoro pazario zeni Micru k13 2015OMP napisao: 23 Nov 2025, 13:36Ja skoro prodao nisan micru k13 jednoj zeni koja se vracala sa posla i videla na ulici taj auto, otisla kuci i pocela da lista oglase, nasla moju jer joj je bila najbliza, dosla, pogledala i dogovorili se odmah...kaze da nije nikad ranije taj auto vidjala niti razmisljala o japancu gledala nesto skroz drugo al joj je zapao taj jedan za oko i to je bilo to.Gaginh0 napisao: 23 Nov 2025, 12:19