Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od nikaragva »

Rakhil napisao:Jutros sa prozora gledam prizor i krstim se. Uz moju zgradu je vrtic i roditelji ujutro dovoze decu. Cesto poneko stane na dva mesta ali posto se ne zadrzavaju i posto mesta ima za izvoz, ne upada u oci. Ovako to izgleda u vreme najvece guzve:
Slika
A sad zoom na sociopatu:
Slika
Dakle, kakav covek moras biti da pored praznog parkinga stanes ukoso na dva invalidska mesta?
Lep pogled imaš :kezo:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Xepoj87 napisao:A onda treba uzeti u obzir da je taj Citroen verovatno zaista od nekog invalida,jer sa takvih mesta automobili nestaju u roku od pola sata max...
Ta mesta su rezervisana za 2 tablice,sto se vidi po tablama ispod znaka,a nije nemoguce da je bas taj u C5 vlasnik mesta...
I da je normalno parkiran,pola haube bi mu virelo na ulicu,jer mi se cini da su parking mesta radi ustede prostora duzine oko 4m...
Pogledaj koliki auto,zauzeo je duzinu oba mesta,a parkiran je dijagonalno...
Ne kazem da je ovo fino,ali moguce da ima i neki logican razlog pored bahatosti za ovakvo parkiranje :)
Auuu, koliko si se ispromasivao :D

Nemam pojma da li je Citroen registrovan na invalida, nema ni veze (ali bih se kladio da nije). Mesta su predvidjena za vrtic, nisu registrovana na neki odredjeni auto, a pauk u ove krajeve zalazi nikad. Mesta su 5 metara duzine, odokativno - meni Focus stane i ostane jos skoro metar - mozda ti se cini posto ima rampa od betona za kolica pa deluju krace. U svakom slucaju, svaki dan gledam ovaj pejzaz i ovo je prvi put da vidim ovakvu bahatost.

@trojanac - nije aparat no je mobilni.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

nikaragva napisao: Lep pogled imaš :kezo:
Tih i miran komsiluk :kezo:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Zoom na sociopatu... :rofl:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Kao sto sam i rekao,mozda :)

A takodje bih rekao da su prekoputa mesta znatno duza...
Citroen C5 je ogroman automobil i dugacak je 4.8m ako se dobro secam, Focus je, ja bih rekao oko pola metra kraci...

Mislio sam da je za odredjenog invalida ostavljeno,jer ima ove 2 table ispod znaka,gde obicno pisu brojevi tablica za koga je rezervisano...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Jok. Prekoputa su ista mesta, Focus je 4.33m i obicno stoji tu gde je ovaj Mk1 Focus na slici with room to spare, a na tablici ispod pise "na dva parking mesta". Bahatost, to je u pitanju, veruj mi :kezo:
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Bolje i da ga je malo popeo na trotoar nego da stane ovako. Čak i da je invalid, mogao je da zauzme dva 'obična' mesta pored umesto dva za invalide, ako već nikako drugačije nije mogao da mu stane auto.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

nikaragva napisao:Lep pogled imaš :kezo:
Pogled ovakav dodaje 5% na vrednost nekretnine. :djavo:
Rakhil napisao: Mesta su predvidjena za vrtic, nisu registrovana na neki odredjeni auto, a pauk u ove krajeve zalazi nikad. Mesta su 5 metara duzine, odokativno - meni Focus stane i ostane jos skoro metar -
Videh pre neki dan. :rofl:
Texonja napisao:Tih i miran komsiluk :kezo:
Naročito noću, kada ta ulica postaje trkalište. Čak je i moj astmatični Clio prolazio tuda sa 120. :djavo:
Doduše nije bilo ni škole, ni vrtića, a ako naleti neki zombi od prekoputa nije šteta, već je mrtav. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Sa tvog prozora mogu da vidim dedinu parcelu :kuku:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ne zajebavajte,pa covek ima stan sa pogledom na buducnost! :kezo:

Slika
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Citam sad clanak o poskupljenju parkinga u Beogradu, pa kaze:

"Podizanje cena u dve navedene zone, posle dve i po godine, treba da omogući optimalnije korišćenje raspoloživih mesta"

Treba li napomenuti da reci "optimalnije", "najoptimalnije" i slicne varijacije na temu optimalnog ne postoje!!! Optimalno je jedno jedino i ne postoji komparacija ovog prideva.

E sad, ovo mi ne bi toliko zapalo za oko da se ovih dana na RTS-u nije konstantno vrtela reklama Vlade Republike Srbije u kojoj se hvale kako su ukinuli ne znam koliko nameta, kako su povecali granicu za ulazak u PDV sa 4 na 8 miliona i onda kazu da se na taj nacin omogucava "najoptimalniji" nacin placana za privrednike. I onda na kraju te nepismene reklame ponosno zakljucuju sa "Vlada Republike Srbije"...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Čuva možda mesto ortaku.

Jel ste primetili kasno uveče u centru grada, svako, ali svako invalid mesto je prazno, izgleda se svi oni po celu noć voze.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

da, skoro sam procitao slicno zapazanje, veoma zanimljivo...

@rakhil - jel ona insignija karavan od mog kolege sa posla?
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Jeste, nema slicne u okolini. Zar ti nije njegova zena u stvari koleginica, ja te tako skontao?
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Uroš S. napisao:Čuva možda mesto ortaku.

Jel ste primetili kasno uveče u centru grada, svako, ali svako invalid mesto je prazno, izgleda se svi oni po celu noć voze.
Misliš na ona rezervisana za određeno vozilo (sa registarskim brojem), ili ona koja su generalno rezervisana za invalide? Pretpostavljam da su ova druga, generalna mesta noću prazna jer se koriste samo tokom dana, kada ljudi završavaju poslove u gradu.

Za ona namenjena određenom registarskom broju nisam mnogo obraćao pažnju, ali imam utisak da je obrnuto - tokom dana su prazna, a noću je uglavnom auto tu (i to auto čija se registracija podudara sa znakom).

Otac mog druga ima to rezervisano mesto, na Vračaru, pauk mu je u speed dial-u jer mu se često događa da neko ostavi auto na duže od dva, tri sata...
Odgovori