Mobilne telekomunikacije
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja sam se sa A1 pozdravio još iz vremena dok su bili VIP. Znam da su ljudi imali problema i da im tehnička podrška nije baš na nivou, odnosno briga za korisnika. Meni je to bitnija stavka od toga da li ću proći 100 dinara jeftinije, mesečno. Deluje mi i da je Yettel izgubio na kvalitetu, na svim poljima, ali za sada se još uvek držim kod njih. Kažu menadžment donosi neke sulude odluke i to naravno utiče na sve. Moj ugovor je ativan do polovine sledeće godine, a imam još 3 ugovora kod njih pa videćemo kakva bude situacija kako koi bude isticao.
Posetite www.garaza.rs !
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nemaju motiv da budu bolji. Ušuškani su.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam na "MobTel-u" tj Yetell-u, zato sto mi je sluzbena kartica A1, pa imam opcije kada je pokrivenost losa. Inace bi vrv presao na A1, zato sto imaju najbolje cene i perspektivu.
Inace sam "u materiji" jer projektujem i gradim mreze za sva tri operatera, i trenutno (vec duze) A1 najvise ulaze u razvoj. Yetel je bas usporio, a Telekom necu ni da komentarisem, monopol bez pokriĆa.ci
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Inace sam "u materiji" jer projektujem i gradim mreze za sva tri operatera, i trenutno (vec duze) A1 najvise ulaze u razvoj. Yetel je bas usporio, a Telekom necu ni da komentarisem, monopol bez pokriĆa.ci
Kad se kreće sa 5g tj da li je uopšte krenulo sa dobijanjem dozvola ili ratel tek treba da dodeli?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ne krece se jer Telekom nema para da razvije 5g i pokrije sve kako treba, pa svi ostali a i mi korisnici čekamo...
Inace u urbanim sredinama antene se odavno postavljaju za sve operatere. Veci gradovi sad odmah mogu da se puste.. Ali...
Inace u urbanim sredinama antene se odavno postavljaju za sve operatere. Veci gradovi sad odmah mogu da se puste.. Ali...
Prebacis broj u globaltelljuba napisao: 11 Nov 2025, 08:52 Tasta placa bas mnogo MTS paket 2700 din a ne koristi nista niti je uzimala telefon. Koje ima opcije da smanji račun.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
dobijes cca 200 gb, + neke gratis gigabajte za prvu aplikaciju
svaki gigabajt se prebacuje u naredni mesec
dokle god ima ovih 200 gb tj ne potrosi, uplacuje najmanju tarifu koja je 350 dinara.
Evo ja vec godinu dana trosim gigabajte, dosao sam na nekih 120 GB u paketu. Svaki mesec placam 350 dinara.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
https://telesrbija.rs/5g-konacno-stize- ... CDSU7Fa09A
Taman na vreme. Pre 3 godine sam uzeo 5G model telefona jer je bio bolji od 4G, a i nadao sam se 5G mreži. Kad ono ništa.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Taman na vreme. Pre 3 godine sam uzeo 5G model telefona jer je bio bolji od 4G, a i nadao sam se 5G mreži. Kad ono ništa.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
300 milki evra. Na žalost, od tog novca građani Srbije nece videti nikakve benefite.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Hvala @kopmania i ostalima. Na kraju je uzela seniorsku tarifu neograniceni razgovori bez interneta (sa viber) za 1100 din. To joj odgovara za sada…
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Prošlo mesec dana pa sam na sajtu servisa našao podatak da je isporučen. Yettel tvrdi da je poslao poruku, mada je ja ne vidim u telefonu na broju koji je ostavljen kao kontakt. I tu su pogrešili jer sam dao moj primarni broj za kontakt, ali ajde. Elem, u poslovnici gde sam predao telefon kažu da servis nije uspeo da popravi uređaj (Redmi 13) i odobrena je zamena. Taj model nema više u ponudi kod njih tako da sutra idem u poslovnicu gde am uzeo telefon, mora baš tamo, da vidim šta mi nude kao zamenu. Nisam najsrećniji ali možda je i najbolje uzeti nešto drugo.trojanac napisao: 08 Nov 2025, 21:02 Telefon u fabričkoj garanciji,, kupljen kod Yettela početkom ove godine, ostavljen u servisu 22.10. Neće da se upali, mrtav skroz. Ostavljen na punjaču uveče i ujutru zatečen tako. Elem, zakonski rok da odgovore je 7 ili 8 dana, što je prošlo. U ponedeljak ću da zovem da pitam šta se dešava.
Imam li pravo da ih nagazim i tražim novi uređaj ili jednostavno da sačekam razvoj situacije. Svakako ću uputiti žalbu. Da ne grešim dušu, nudili su zamenski aparat, ali nije potreban. Samo eto da odgovore u zakonskom roku i da znam št da očekujem.
Posetite www.garaza.rs !
Dobićeš noviji model, nov telefon, čime tu nisi srećan? Tebe ubolo top 
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Bogami ja sam istoj situaciji u A1 dobio ponudu za noviji telefin sličnih (losijih) ali ne istih, specifikacija, a za telefon istih specifikacija sam morao da doplatim razliku.
Bas me zanima kako ce resiti Yettel to.
Bas me zanima kako ce resiti Yettel to.
Gledao da vidim za devojku neki telefon i kao racunam da sacekam bas petak, mozda bude neki dobar popust, kad hoces, s25 sa 256gb koji sam gledao nestaje sa svih sajtova. Na kraju porucio preko big bang za 74k sivu verziju, kad me zovu, e nema vise, hoces teget ili plavo crnu.
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Jel onaj gore preporučeni “Fix Me” servis popravlja i iPhone telefone? Sinov XS Max samo prestao da se puni, verovatno crkla baterija, trebaće da se zameni… Ima godinica telefon ali je kao nov.
Ne puni samo preko kabla ili ne radi i wireless?
Klincu na ip13 radilo samo wireless, ispostavilo se da treba ploča da se menja pa ga se rešio, ne isplati se popravka
Klincu na ip13 radilo samo wireless, ispostavilo se da treba ploča da se menja pa ga se rešio, ne isplati se popravka