Saša napisao:Jel onaj gore preporučeni “Fix Me” servis popravlja i iPhone telefone? Sinov XS Max samo prestao da se puni, verovatno crkla baterija, trebaće da se zameni… Ima godinica telefon ali je kao nov.
IFix isto dobro rade, na NBGu su. Za Apple uređaje.
I za ovaj telefon je verovatno neisplativa popravka/zamena baterije (možda jedino neka neoriginalna) ali telefon je u tako dobrom stanju (bukvalno bez ogrebotine) i radi odlično tako da mi je žao škartirati ga.
noob napisao: 27 Nov 2025, 09:21
Dobićeš noviji model, nov telefon, čime tu nisi srećan? Tebe ubolo top
Šta znam, ja kad kupujem telefon, trudim se pažljivo da ga odaberem - i po pitanju cene, i po pitanju toga šta nudi. I stvar nije uopšte jednodimenzionalna. Tako da bi mi osećaj oko svega toga mogao biti kao da sam im vratio Fiat Bravo, pa mi kao zamenski auto daju Multiplu.
grujicd napisao: 27 Nov 2025, 19:38
Možda tvoj telefon može da radi kao wireless charger, za probu. Npr galaxy S ima takvu opciju.
Nema, to kreće od iPhone-a 17 Pro (moj je 15 Pro). Ima zato reversno punjenje preko USB kabla, to sam probao jednom sa kolegom i napunio sam mu telefon (i ispraznio svoj jer sam zaboravio da ga skinem na vreme).
Ono sto podesis za jacinu zvuka zvonjave to ti je za alarm.
Imaj na umu da se to podesava u settingsu pod sounds, po defaultu ono dugme za pojacavanje zvuka sa strane ti je samo za multimediju osim ako ga ne podesis drugacije.