Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Bolje da voze po biciklistickoj stazi neko da balava decurlija izlazi sa tim cudom na put brzinom 25 km/h.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Prvo da nauce da koce i da postuju ostale ucesnike (pa i pesake), isto kao i ovi sa trotinetima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
DukeNS napisao: 29 Okt 2025, 10:31
Meni je ovo nesreća koja čeka da se dogodi. Ne znam kako je u drugim gradovima, ali u Novom Sadu klinaca na ovim el. skuterčićima ima na tone. Apsurd je da ne moraju ni kacige da nose. Voze kao muve bez glave po kolovozu, da sam se zapitao kako još niko nije stradao. A zakon će ih primetiti tek kad se nešto tragično dogodi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne znam koje ludilo nas je zahvatilo - zadnjih nedelju-dve puna hronika poginulih u saobraćaju
Najčešće neprilagođena brzina uslovima na putu rekao bih. Voze ljudi isto kao da je vedro i suvo..
Videh pre neki dan najavu da će kazne da povećaju. Dok njihovi voze pijani, drogirani, white listovani, bez dozvole i nikom ništa. A ljudima stižu kazne za 64 km/h gde je 50 km/h.
Poslednja izmena od Heinz u 02 Dec 2025, 09:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ako bi trebalo da nagađam, rekao bih da je vozač BMW-a ozbiljno divljao. Ne znam da li je ikada, osim banalnog čukanja od nazad, u ovoj ulici bila neka teža saobraćajka.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Na Redditu pišu da je vozio 100+ km/h, i da mu je auto proklizao jer je bilo vlažno i magla. Ne znam da li je istina.
Sve govori da je to u pitanju.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Nasuroviji deo ove tragedije je da vinovniku ne fali ni dlaka sa glave, a putnici u drugom vozilu se u najboljem slucaju bore za zivot.
Bukvalno, preko 50 tesko ovde mozesDukeNS napisao:Ako bi trebalo da nagađam, rekao bih da je vozač BMW-a ozbiljno divljao. Ne znam da li je ikada, osim banalnog čukanja od nazad, u ovoj ulici bila neka teža saobraćajka.
i da vozis, a cukanja se retko bas dogode jer se i vozi sporije plus semafor pre Futoske. Ovaj je sigurno divljao bas. A bas je pogodio C4 u slabu tacku, bezbedan je to auto.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Videh sliku kako opušteno stoji sa pandurom, valjda imaju snimci kako izlazi i ulazi u kola po nešto. Taksista je preminuo, a negde piše da je i devojka koja je povređena isto.schonenk napisao: 02 Dec 2025, 10:59 Nasuroviji deo ove tragedije je da vinovniku ne fali ni dlaka sa glave, a putnici u drugom vozilu se u najboljem slucaju bore za zivot.
Имам једно потпитање...