Ne brže od života!
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Ne brže od života!
Otisao da telefonira.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Strašno, jadni ljudi kako su naleteli na budalu. Tačno ona sorta zbog koje bih voleo da nosim bazuku u gepeku - bilo da ih vidim kao vozač ili kao pešak.
Nema šanse taj da nije divljao. Čak mislim da to sad i nije bilo baš toliko klizavo da to "opravda" bilo šta, ovo je bila samo magla i malo mokro. Moglo se njemu ovo desiti i na suvom.
Eto još jedan razlog za sadnju drveća - da ovakva stoka može lakše na neko drvo da naleti, a ne da nekog drugog ubije.
Možda mi je sad reakcija malo neumerena, ali jbt, na bilo koga je mogao naleteti ovako ni krivog ni dužnog...
Nema šanse taj da nije divljao. Čak mislim da to sad i nije bilo baš toliko klizavo da to "opravda" bilo šta, ovo je bila samo magla i malo mokro. Moglo se njemu ovo desiti i na suvom.
Eto još jedan razlog za sadnju drveća - da ovakva stoka može lakše na neko drvo da naleti, a ne da nekog drugog ubije.
Možda mi je sad reakcija malo neumerena, ali jbt, na bilo koga je mogao naleteti ovako ni krivog ni dužnog...
Ne volim te stereotipe o vozačima i brendovima, ali za BMW vozače to važi. Očigledno je da BMW kupuje tip ljudi specifičnog mentalnog sklopa, što sam se i sam uverio. U saobraćaju uvek maksimalno bežim od bilo kakvog BMW vozila, pa makar vozio zaustavnom.
Nemojte generalizovati po brendu , zapravo nemojte generalizovati uopsteno bilo sta , ako je neko sirovina i nasilnik to nema veze sa kolima ima veze sa njegovim psihickim profilom , pa imamo mi na forumu izuzetnu gospodu koja su vlasnici BMW vozila .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Gazu
U njegovu odbranu, poenta je da postoji jaka korelacija između izbora BMW brenda i toga da li je vozač debil. Time nisam ništa rekao za naše drugare ovde koji su ljudi skroz na mestu: ne znači da je svako ko vozi BMW ili Audi sirovina. Naprotiv, vidimo i u saobraćaju mnogo takvih kontraprimera. Pa nekad mi se desi čak i da se nađem iza nekog sa BMW-om, i da pomislim "a jbt, daj malo gas, BMW ti plače kako ga sporo voziš, ne zaslužuje on ovo".
U pravu je covek

Jasno je meni , samo kazem nisu svi vlasnici BMW debili , ali svi debili jesu vecinom vlasnici jakih automobila .Gazu napisao: 02 Dec 2025, 13:38 U njegovu odbranu, poenta je da postoji jaka korelacija između izbora BMW brenda i toga da li je vozač debil.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
To nisu dva ista auta, na prvom je m3 valjda a ovaj iz udesa juce je m4.
Ali da, sirovine uglavnom gledaju da kupe bmw, utice na potenciju izgleda.
To si iz snimka ovog sa instagrama zaključio ili znaš ovako? A ovaj sa slike je definitivno taj iz udesa jer su to te tablice.
ChobbyNS napisao:To nisu dva ista auta, na prvom je m3 valjda a ovaj iz udesa juce je m4.
Ali da, sirovine uglavnom gledaju da kupe bmw, utice na potenciju izgleda.
Plus obavezno jedna od ovih

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Šetao sam oko 22h sinoc i asfalt je bio prilicno klizav.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Stanje u saobracaju je katastrofa. Mnogo b..ala za volanom, ne j..u zivu nikoga. Kod mene se zalecu i prave haos, izlacu, lupaju se, puca izduv… Sad ce tek da divljaju kad je zatvoren Miseluk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gazu
Onda se slažemo.
A na temu Audija, nažalost se slična sorta ljudi u poslednje vreme počela ložiti i na Audi. I loženje kako je Audi zapravo strava, a ovi što se lože na BMW-e su kao pavijani. Ili ja to samo nisam primećivao ranije. Da se razumemo, ja ovo ne pišem sad o vozačima jedne ili druge marke, ja govorim o debilima koji se lože na jednu ili drugu marku, i od kojih mi se želudac prevrne kad im pročitam komentar na IG.
Ali nebitno. Nije mi samo bio jasan tvoj gif, pa sam malo detaljnije opisao što sam pomenuo u ovom redu Audi umesto BMW-a. Ako je zbog toga.
A debili su dovoljno uočljivi po svom debilnom ponašanju da nam nije ni potrebno da ih detektujemo po marki automobila. Osim toga, dovoljno sam buzdovana viđao i u Puntima, Pežoima 206 i sl.