Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Ne brže od života!

Post od Darko »

Otisao da telefonira.

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Strašno, jadni ljudi kako su naleteli na budalu. Tačno ona sorta zbog koje bih voleo da nosim bazuku u gepeku - bilo da ih vidim kao vozač ili kao pešak.

Nema šanse taj da nije divljao. Čak mislim da to sad i nije bilo baš toliko klizavo da to "opravda" bilo šta, ovo je bila samo magla i malo mokro. Moglo se njemu ovo desiti i na suvom.

Eto još jedan razlog za sadnju drveća - da ovakva stoka može lakše na neko drvo da naleti, a ne da nekog drugog ubije.

Možda mi je sad reakcija malo neumerena, ali jbt, na bilo koga je mogao naleteti ovako ni krivog ni dužnog...
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Ne volim te stereotipe o vozačima i brendovima, ali za BMW vozače to važi. Očigledno je da BMW kupuje tip ljudi specifičnog mentalnog sklopa, što sam se i sam uverio. U saobraćaju uvek maksimalno bežim od bilo kakvog BMW vozila, pa makar vozio zaustavnom.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Nemojte generalizovati po brendu , zapravo nemojte generalizovati uopsteno bilo sta , ako je neko sirovina i nasilnik to nema veze sa kolima ima veze sa njegovim psihickim profilom , pa imamo mi na forumu izuzetnu gospodu koja su vlasnici BMW vozila .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

U njegovu odbranu, poenta je da postoji jaka korelacija između izbora BMW brenda i toga da li je vozač debil. Time nisam ništa rekao za naše drugare ovde koji su ljudi skroz na mestu: ne znači da je svako ko vozi BMW ili Audi sirovina. Naprotiv, vidimo i u saobraćaju mnogo takvih kontraprimera. Pa nekad mi se desi čak i da se nađem iza nekog sa BMW-om, i da pomislim "a jbt, daj malo gas, BMW ti plače kako ga sporo voziš, ne zaslužuje on ovo".😁
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

U pravu je covek

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Gazu napisao: 02 Dec 2025, 13:38 U njegovu odbranu, poenta je da postoji jaka korelacija između izbora BMW brenda i toga da li je vozač debil.
Jasno je meni , samo kazem nisu svi vlasnici BMW debili , ali svi debili jesu vecinom vlasnici jakih automobila .
Gazu napisao: 02 Dec 2025, 13:38 ne znači da je svako ko vozi Audi sirovina.
Slika
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

ftj napisao: 02 Dec 2025, 13:39 U pravu je covek

Slika
To nisu dva ista auta, na prvom je m3 valjda a ovaj iz udesa juce je m4.
Ali da, sirovine uglavnom gledaju da kupe bmw, utice na potenciju izgleda.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

To si iz snimka ovog sa instagrama zaključio ili znaš ovako? A ovaj sa slike je definitivno taj iz udesa jer su to te tablice.
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

ChobbyNS napisao:
ftj napisao: 02 Dec 2025, 13:39 U pravu je covek

Slika
To nisu dva ista auta, na prvom je m3 valjda a ovaj iz udesa juce je m4.
Ali da, sirovine uglavnom gledaju da kupe bmw, utice na potenciju izgleda.

Plus obavezno jedna od ovih Slika
Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

Šetao sam oko 22h sinoc i asfalt je bio prilicno klizav.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Stanje u saobracaju je katastrofa. Mnogo b..ala za volanom, ne j..u zivu nikoga. Kod mene se zalecu i prave haos, izlacu, lupaju se, puca izduv… Sad ce tek da divljaju kad je zatvoren Miseluk.

Sent from my iPhone using Tapatalk
zigZag
Reactions:
Pridružio se: 08 Apr 2020, 15:20

Post od zigZag »

Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Milos napisao: 02 Dec 2025, 14:22
Gazu napisao: 02 Dec 2025, 13:38 U njegovu odbranu, poenta je da postoji jaka korelacija između izbora BMW brenda i toga da li je vozač debil.
Jasno je meni , samo kazem nisu svi vlasnici BMW debili , ali svi debili jesu vecinom vlasnici jakih automobila .
Gazu napisao: 02 Dec 2025, 13:38 ne znači da je svako ko vozi Audi sirovina.
Slika
Onda se slažemo.

A na temu Audija, nažalost se slična sorta ljudi u poslednje vreme počela ložiti i na Audi. I loženje kako je Audi zapravo strava, a ovi što se lože na BMW-e su kao pavijani. Ili ja to samo nisam primećivao ranije. Da se razumemo, ja ovo ne pišem sad o vozačima jedne ili druge marke, ja govorim o debilima koji se lože na jednu ili drugu marku, i od kojih mi se želudac prevrne kad im pročitam komentar na IG.

Ali nebitno. Nije mi samo bio jasan tvoj gif, pa sam malo detaljnije opisao što sam pomenuo u ovom redu Audi umesto BMW-a. Ako je zbog toga.🙂

A debili su dovoljno uočljivi po svom debilnom ponašanju da nam nije ni potrebno da ih detektujemo po marki automobila. Osim toga, dovoljno sam buzdovana viđao i u Puntima, Pežoima 206 i sl.
Odgovori