2019 Volkswagen Golf VIII
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: 2019 Volkswagen Golf VIII
E da je 60+,nego je 70+ a i više, slažem se.
Skoro sam pakovao buduću službenu Astru pa sam se frapirao cenama i osnovne i dodatne oprme običnog hečbeka dizela, kao i sad Golfa. Suludo je da Stelvio košta 70k ali još je gore da običan mali hečbek košta 40+ u običnoj izvedbi, a da nije GTi/OPC ili slično
Skoro sam pakovao buduću službenu Astru pa sam se frapirao cenama i osnovne i dodatne oprme običnog hečbeka dizela, kao i sad Golfa. Suludo je da Stelvio košta 70k ali još je gore da običan mali hečbek košta 40+ u običnoj izvedbi, a da nije GTi/OPC ili slično
Pa vidi golf od 204 konja je nekad bio gti.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Bio sam i ja nekad mlad ali više nisam
Dobro jeste jači, snaga je generalno skočila kod svih, ne znam koliko GTI sad ima konja, 280? Što je nekad bilo normalno 100kw-110kw za hečbeka, sad je 130-150kw, teži su automobili.
Dobro jeste jači, snaga je generalno skočila kod svih, ne znam koliko GTI sad ima konja, 280? Što je nekad bilo normalno 100kw-110kw za hečbeka, sad je 130-150kw, teži su automobili.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kol'ko je to novaca (Edition 50)?
Mislim da nisu objavljene cene Ja pretpostavljam da će biti kao i R, možda "track pack" i skuplji.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Ne znam kako je ostalima, ali se meni ovo dosta manje sviđa od prethodne verzije (enterijer)
Ima veći ekran nego moj laptop
Dosta smeta u vožnji, kao i ambijetalno svetlo (ovo sigurno može da se prilagodi ili skroz isključi). Ceo look and feel je kao da je totalno pravljen za Aziju (jer se oni oduševljavaju sa ovakvim 'blještavim' enterijerom)... Još sa onim svetlom, spolja, preko cele haube - atrakcija za Šabački vašar
Inače auto skroz korektan (i iznenađujuće udoban/mekan, vw i pug pomešali lončiće) i 1.5etsi radi perfektno

Dosta smeta u vožnji, kao i ambijetalno svetlo (ovo sigurno može da se prilagodi ili skroz isključi). Ceo look and feel je kao da je totalno pravljen za Aziju (jer se oni oduševljavaju sa ovakvim 'blještavim' enterijerom)... Još sa onim svetlom, spolja, preko cele haube - atrakcija za Šabački vašar

Inače auto skroz korektan (i iznenađujuće udoban/mekan, vw i pug pomešali lončiće) i 1.5etsi radi perfektno

Sve to ne mora da bljesti
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Kako mene nerviraju zadnja svetla na modernim automobilima. Prvo svetle kao luda, plus većina modernih hibrida/elektricnih kada usporavaju / puste gas pale stop svetla, tako da auto izgleda kao novogodišnje osvetljenje u hiper modu - dušu dalo da pokrene epilepsiju..
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Mene više nervira što sa DRL-om ne pale štopove, a maglenke se slabo ko seti da ima, pa ih po magli vidim tek kad im priđem.
Имам једно потпитање...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni više smetaju oni koji ne svetle, posebno noću i po magli.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Startuje od 55 hiljada u DE .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Dzona napisao: 06 Dec 2025, 07:59 Ne znam kako je ostalima, ali se meni ovo dosta manje sviđa od prethodne verzije (enterijer)
![]()

Isti C4, čak i malo ružniji