Mobilne telekomunikacije
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Mobilne telekomunikacije
Ne treba ocekivati mnogo od MTS 5g mreze, posebno van vecih gradova (Bg Ns Ni Kg Kv) i eventualno AP vecim delom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja još čekam 4G kod A1.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Hvala @Kabal
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Avijacija u NS lokacija

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
BG, Autokomanda, yettel mreža

MTS i 5G nema problem sa S25 serijom, oni imaju 5G. Sve ispod s24, s23 itd. ima problem i treba da se sertifikuje MTS-Samsnug. Možete da pormenite kod vaše regije i onda dobijate 5G.srdjanyo napisao: 11 Dec 2025, 17:24Može screenshot?Kabal napisao:S25 Ultra uzet u MTS-u radi 5g od prvog dana.
A1 nema taj problem i radi na svim Samsnug jer A1 kada je radio sertifikaciju 5G on je radio na nivou cele grupacije gde posluje u više država.
A1 ima takođe kriminalan upload na 5G, bukvalno ništa nisam dobio na A1, vratio na 4G, jer down je i na 4G odličan, ne treba mi brži, ali kada nešto šaljem isto čekam i na 4G i 5G.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Burazeru je proradio 5g na s25+ (mts) tek nakon sto je apdejtovao android.
Mobilne telekomunikacije
Evo razlike 4G vs 5G, Beograd, Čukarica, isto vreme i lokacija i telefon. Upload malo veći na 4G. Inače je još i dobar, obično im je 10-15MB, tu je A1 baš kriminalno loš.

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
A 3G se gasi.Geza napisao:Ja još čekam 4G kod A1.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako nisi završio kupovinu, S25 je ponovo na akciji.lami napisao: 27 Nov 2025, 16:39 Gledao da vidim za devojku neki telefon i kao racunam da sacekam bas petak, mozda bude neki dobar popust, kad hoces, s25 sa 256gb koji sam gledao nestaje sa svih sajtova. Na kraju porucio preko big bang za 74k sivu verziju, kad me zovu, e nema vise, hoces teget ili plavo crnu.
S25 je dobar ali baterija je premala.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ceo telefon je premali.
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Pored clouda i jednostavnog prelaska na svaki sledeći (zbog čega sam i za službeni uzeo Samsung), ta veličina je jedino što me drži na S seriji i Samsungu generalno. Generalno 23-ka meni nema neku bateriju od samog početka, ali evo posle nekih godinu i po je baš to počelo da smara. Kakva je to akcija za S25 i koja je cena?
Имам једно потпитање...