Policijske patrole i radari
Re: Policijske patrole i radari
Zna li neko nakon koliko vremena stiže čestitka na kućnu adresu od radara?
Kod Valjeva bio onaj radar sa dva sočiva u autu, i dvojica unutra. Baš se pozicionirali iz suprotnog smera na izlasku iz krivine koja ide nizbrdo i pecaju. Pretpostavljam da sam prekoračio do 10-15.
Kod Valjeva bio onaj radar sa dva sočiva u autu, i dvojica unutra. Baš se pozicionirali iz suprotnog smera na izlasku iz krivine koja ide nizbrdo i pecaju. Pretpostavljam da sam prekoračio do 10-15.
- kUdtiHaEX
- Pridružio se: 18 Nov 2014, 13:53
- Garaža: Mazda CX-60, MINI Cooper S F56
- Kontakt:
Drugim rečima radiće svoj posao? I to je vest?
Ne vidim razliku izmedju ostalih dana i smaranja obicnog naroda i gubljenja vremena.
Malopre su me zaustavili da duvam. Samo to gledaju, ni dokumenta ne traže. Ja ga pitam kad će početi da kažnjavaju za led svetla, on kaže juče smo zbog toga oduzeli vozilo. Iza mene nailazi stari Ford Mondeo sa led sijalicama i prikolicom bez signalizacije. Zaustavljaju ga ali me sustiže na sledećem semaforu. Nisu ga držali duže nego što je dunuo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
0.2 promila je prilično nizak nivo i lako nahvataju puno “mušterija”. To je manje od jednog piva, otprilike.
Nije baš 0.2 manje od jednog piva, al što se tiče alkohola (ne znam za bilo kakvu statistiku, samo nagađam), ali mislim da je slabo ko u zoni mandatne kazne, tj. ko je svestan posledica neće štelovati dal da popije 2 ili 3 piva i da bude u 0.5 (ako je do 0.5 uopšte mandatna) nego neće piti uopšte ili će popiti to čuveno jedno pivo i biti regularan. Štaviše, mogu da tvrdim (opet, bez nekih zvaničnih podataka, nego na osnovu sopstvenog utiska i ljudi iz okruženja), da je dosta više kazni napisano za ono preko 0.5 nego za ispod.
Имам једно потпитање...
Pre nekoliko meseci sam imao 0,22 na tri mala tocena piva. Jeo sam par sati pre tih piva, da sam jeo kasnije imao bih ispod 0,2. Kaze pandur dobar si ti ako si tri popio.Saša napisao: 15 Dec 2025, 19:36 0.2 promila je prilično nizak nivo i lako nahvataju puno “mušterija”. To je manje od jednog piva, otprilike.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bice uskoro 0, a onda ce osiguranja da trljaju ruke a ljudi da ulete u ozbiljne probleme kada ti stigne regres od 5-10k evra za lako cukanje s novim autom, a ti naduvao 0,05
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mnogo ljudi cuga preko dana, da se to cesce kontrolise lakse bi punili kasu. Ja licno odavno ne pijem, jako retko jer me generalno smara alkohol i cela ta prica oko njega. Sa 0.00 malo preteruju, ima mnogo drugih problema pored alkohola. Divlja kako ko stigne, nikad vise budala za volanom, relativno blage kazne za udese sa smrtnim ishodom…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pije se mnogo manje nego ranije, generalno.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
U BG više ne zaustavljaju, dvojica sede u vozilu, jedan snima a drugi piše. Tako je već par dana.
Ovo im je novije mesto, iz pravca Čukarice ka gradu ali malo pre mosta Ade ušuškani, pre su bili ispod mosta što smo svi znali i na uzbrdici smo svi kočili, ovde ljudi još nisu kočili jer je pravac, palo je ko zna koliko na brzinu, možda i ja jer sam budala izvadio telefon da ih snimim ako nisu merili samo brzinu

Ovo im je novije mesto, iz pravca Čukarice ka gradu ali malo pre mosta Ade ušuškani, pre su bili ispod mosta što smo svi znali i na uzbrdici smo svi kočili, ovde ljudi još nisu kočili jer je pravac, palo je ko zna koliko na brzinu, možda i ja jer sam budala izvadio telefon da ih snimim ako nisu merili samo brzinu

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Mada kad malo bolje razmislim i treba za telefon zestoko. Ljudi postanu retardirani dok pricaju telefonom. Odsutni od zivota.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kolega zatvara oči kada priča telefonom, a sedi za stolom. Kada ga neko zove, a on kaže da vozi, svi prekidaju vezu 
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока