Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Vozim magistralom, nailazim na malo duži pravac. Iz kontra smera ide šleper i njega pretiče neko, polako usporavam da mu dam fore da pretekne ali ništa se ne dešava. Kočim u potpunosti, auto i dalje u mojoj traci i na kraju se vraća nazad iza kamiona. Stojim tako u mestu i čekam da vidim tog čoveka u autu, nije hteo ni da me pogleda. Neki stariji čovek u isto tako starom autu.
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Juče na magistrali vozimo u maloj koloni 3-4 vozila ispred kamion koji nije baš ni spor ali nema gde da se pretekne i policijski auto pod rotacijom nas pretiče, svi se sklanjamo, nailazi više krivina pa ni on ne pokušava da pretekne auto ispred sebe i kamion na kraju. Onda auto iza kamiona a ispred policijskog auta pod rotacijom na punoj liniji ispred nepregledne krivine pretiče kamion
. Ne mogu da razumem koji je to bezobrazluk i koja bahatost da ispred policije pod intervencijom pretičeš preko pune linije i to na mestu gde možeš da pogineš.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Računa da su tu da mu pomognu, kao pravo servis građana 
Pre neki dan, liku je dosadilo da stoji u koloni, na semaforu. Op, suprotan smer, gas, skonta policiju u koloni, na trenutak pusti gas, a onda nastavi do kraja. Dakle, bar deset vozila preko pune i u raskrsnici. Policija ništa.
Auto je, doduše, bio Superb.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Pre neki dan, liku je dosadilo da stoji u koloni, na semaforu. Op, suprotan smer, gas, skonta policiju u koloni, na trenutak pusti gas, a onda nastavi do kraja. Dakle, bar deset vozila preko pune i u raskrsnici. Policija ništa.
Auto je, doduše, bio Superb.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Za saobraćajne prekršaje mora da piše saobraćajna policija. "Obična" može da zaustavi u takvim situacijama pa da zove saobraćajnu. A to će da potraje, napraviće haos u saobraćaju pa budale prolaze kako prolaze. Mada često vidim da saobraćajna pod rotacijom pa i sirenom juri i zaustavlja. Šta, kako, ne znam.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bahato vozim 

Kod škole ili mostića? Inače je to easy money...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Rekao bih da te nisu zaustavili?
- Darko
Kod skole.
Da. Snimio me iz auta parkirarnog ispred restorana kapija srema.
Da. Snimio me iz auta parkirarnog ispred restorana kapija srema.
- Darko
Inace kazna je samo 1500 din ako se plati u roku od 8 dana. Nisam znao da ima tako malih iznosa.
Povećaće sa novim ZOBS.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
Ja ga tu redovno šurim izuzetno visokih 50 km/h.

Pa tu skoro svako jutro stoje, to je bas penal..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi put vidim da hvataju na tako maloj brzini. Mada... kreće nov sistem obrade kazni gde je za vrlo kratko vreme moguće obraditi i poslati ogroman broj kazni tako da me ne čudu ako su krenuli da jure i tako male brzine.