Dobro veče
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Dobro veče
Ma ovo je od termoelektrane na krljavo gorivo, nema šanse da je do individualnih ložišta, to može u Gornjem Milanovcu ili tako nekom malom gradu u kotlini da se desi
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja pricam za generalno stanje u Srbiji. Vecina gradova juzno od Beograda je u nekoj vrsti kotline
. Termoelektrane su u cetri mesta u Srbiji, nisu one zagadile celu zemlju.
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
NS ima toplanu/elektranu na mazut - ako je lošeg kvaliteta, eto izvora zagađenja.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Evo, danas je vec uredno.
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_2025-12-12-19-50-54-081_com.google.android.apps.maps.jpg (64.37 KiB) Pogledano 361 put

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Od kako su na udaru sankcija, firma nas tera da točimo na NIS pumpama svakog dana pre nego što parkiramo kamione. I od tada evrodizel ima onaj "stari" miris. Da ne kažem miris detinjstva.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Neke strane firme odavno raskinule sve sa NIS.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sinoć smo se vraćali za Nemačku, u našem smeru je bilo minimalno vozila, i sem mađarske granice nije bilo neke gužve. Ali zato sa druge strane je bio pravi horor. Imaju radovi pre uključenje na obilaznicu oko Budinpešte (smer od Beča prema BD), na samom završetku radova gde se trake vraćaju u svoj prvobitni tok je bila saobraćajka i napravio se zastoj od 44 (četrdeset i četiri) kilometra! Ja merio svojim autom!
Takođe, dalje skroz do Linca je bila tolika količina auta da sumnjam da su bilo gde mogli da voze preko 80-100km/h.
Kad su ti ljudi stigli tamo gde su krenuli i koje su kile živaca izgubili mogu samo da zamislim...
Takođe, dalje skroz do Linca je bila tolika količina auta da sumnjam da su bilo gde mogli da voze preko 80-100km/h.
Kad su ti ljudi stigli tamo gde su krenuli i koje su kile živaca izgubili mogu samo da zamislim...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Zato smo mi već par godina batalili Madjarsku. Preko Slo/Hr je nešto skuplja varijanta, za utehu nam je 100tinak kilometara kraće i ne akamo se sa brljivim HU graničarima.
Pozitivno je što više nismo u situaciji da moramo da putujemo kad su školski raspusti.
Pozitivno je što više nismo u situaciji da moramo da putujemo kad su školski raspusti.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
U petak ujutru mi je čovek nešto donosio i Francuske i kod Mađara je čekao 4 sata. Mogu misliti kakav je tek sad haos.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam šta mi je da stalno pišem BudiNpešta
Za divno čudo nije bio neki haos na izlasku iz Mađarske i ulasku u Srbiju sinoć oko 20h, verovatno se posle nakupilo.
Ne idem preko HR i SLO bez obzira na to što je skuplje i duže. Već sam nebrojeno puta pisao da ne pravim pauze i da mi svako bespotrebno stajanje (vinjete, tuneli, naplatne rampe) predstavljaju bespotreban rizik da se deca probude. Plus što noću u Mađarskoj možeš voziti "neograničeno". Imam opciju na 6 graničnih prelaza da pređem i auto-put mi je 99% puta. Dodatno, ako idem preko HR morao bih da vozim preko Venca ili eventualno Bačke Palanke što mi onako umornom nikako nebi prijalo u 4-5 ujutro.
Za divno čudo nije bio neki haos na izlasku iz Mađarske i ulasku u Srbiju sinoć oko 20h, verovatno se posle nakupilo.
Ne idem preko HR i SLO bez obzira na to što je skuplje i duže. Već sam nebrojeno puta pisao da ne pravim pauze i da mi svako bespotrebno stajanje (vinjete, tuneli, naplatne rampe) predstavljaju bespotreban rizik da se deca probude. Plus što noću u Mađarskoj možeš voziti "neograničeno". Imam opciju na 6 graničnih prelaza da pređem i auto-put mi je 99% puta. Dodatno, ako idem preko HR morao bih da vozim preko Venca ili eventualno Bačke Palanke što mi onako umornom nikako nebi prijalo u 4-5 ujutro.
Juce na slavi pricaju domacini kako je neka rodbina krenula iz Minhena autobusom u petak u 16h i da jos nisu stigli (bilo u subotu u 18h)..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kakve su inace cene avionskih karata?
Za praznike, raspust po pravilu vise. Ako se malo porani sa kartama, moze lepo da se prodje.
Lufthansa daje kofer do 8kg u osnovnom paketu, dok Wizz ne
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Lufthansa daje kofer do 8kg u osnovnom paketu, dok Wizz ne
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Mnogima će svanuti kad jednog dana krene voz do Beča.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...