Dobro veče
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Dobro veče
Naša ćera kupila pre cca. 2 meseca MUC-BEG-MUC za kraj decembra, Lufthansa bila jeftinija od Wizzair-a.... 
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Krece u februaru.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Pa da, drugar je putovao 25 sati Štutgart Kraljevo sa autobusom, Mađarska je kolaps kao što Gagi reče.Momčilo napisao: 21 Dec 2025, 13:37 Juce na slavi pricaju domacini kako je neka rodbina krenula iz Minhena autobusom u petak u 16h i da jos nisu stigli (bilo u subotu u 18h)..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko god da je krenuo u petak popodne, nije mogao ispod 24 sata da putuje. Neki moji poznanici su putovali po 27-28 sati sa juga Nemačke do BGa, stajali satima pred Budimpeštom
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam letos obišao te radove pred Budimpeštu, ima paralelno magistrala. Ali kad je onoliki zastoj kao juče sumnjam da je bilo puno bolje po magistralama...
-
milekmilek
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Dobro je što ne krenuh iz Nirnberga, lomio se par dana da li da putujem sad.
Ja to pricam od prvog vagonakragujevac napisao:Naša ćera kupila pre cca. 2 meseca MUC-BEG-MUC za kraj decembra, Lufthansa bila jeftinija od Wizzair-a....
Recimo, Luftika leti Minhen-BG kraj Januara za 110 eur po glavi. To je cena karte pre korone... Top prica
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
TheWickerMan napisao:Pa da, drugar je putovao 25 sati Štutgart Kraljevo sa autobusom, Mađarska je kolaps kao što Gagi reče.Momčilo napisao: 21 Dec 2025, 13:37 Juce na slavi pricaju domacini kako je neka rodbina krenula iz Minhena autobusom u petak u 16h i da jos nisu stigli (bilo u subotu u 18h)..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko god da je krenuo u petak popodne, nije mogao ispod 24 sata da putuje. Neki moji poznanici su putovali po 27-28 sati sa juga Nemačke do BGa, stajali satima pred Budimpeštom
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Meni je problem što je kartu 2 meseca unapred nisam kupio nikada životu.
A u "sad za sad" varijantama je wizz obično najpovoljniji.
A u "sad za sad" varijantama je wizz obično najpovoljniji.
Имам једно потпитање...
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam nedavno uzeo 4 povratne karte do Pariza za 18000rsd, Wiz... kraj marta.
To izadje 2250 dinara po osobi u jednom smeru, naravno ručni prtljag samo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To izadje 2250 dinara po osobi u jednom smeru, naravno ručni prtljag samo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Gaginh0
Meni nema lepše nego kad zatvorim gepek i krenem i 100% sam mobilan kad dođem dole, odnosno po potrebi možemo žena i ja svako svojim putem bez da plaćamo taxije ili da se cimamo kod koga je auto. Ne ostavljam auto po parkinzima na aerodromu, ne moram nikoga da cimam da dolazi po meme na aerodrom u Srbiji i ne cimam se sa rentakar. Jednostavno sa dvoje male dece za mene ne postoji blaža varijanta dolaska jer nikada ne dolazim na dva-tri dana.
Neka prosečna računica za gorivo i vinjete je oko 270€ bez vožnje dole po lokalu i amortizacije.
Ovi naši dolasci jednostavno ne mogu da se porede sa turističkim dolascima o kojima pričate.
Neka prosečna računica za gorivo i vinjete je oko 270€ bez vožnje dole po lokalu i amortizacije.
Ovi naši dolasci jednostavno ne mogu da se porede sa turističkim dolascima o kojima pričate.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zatucani kamiondžija. Otkud ti znaš šta tebi odgovara?
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- Gaginh0
Nisam se inkluzivirao u društvo, ali sam stekao radne sate i navike da vozim bez prestanka
Ma svako radi kako njemu odgovara, nijedna osoba ni porodica nisu iste, samo ne dam ni da me neko ubeđuje šta je meni najbolje.
Ma svako radi kako njemu odgovara, nijedna osoba ni porodica nisu iste, samo ne dam ni da me neko ubeđuje šta je meni najbolje.
Sve sam online regulisao za Cro, Hr, Slo, Austriju, dan pred polazak juče. Nema stajanja sem jedne granice i 1 tunela u Austriji - i to može online ako znaš tačno kroz koji ćeš da prođeš. I to stajanje nije prekid putovanja, nego prislanjanje kartice na pos terminal kroz prozor auta.
Za povratak će sve to ostati aktivno, Cro na srpski tag trajno. Tunel isto kao prošli put, kroz prozor kartica, tj. mob.
Možda će da ti pomogne ova informacija.
Za povratak će sve to ostati aktivno, Cro na srpski tag trajno. Tunel isto kao prošli put, kroz prozor kartica, tj. mob.
Možda će da ti pomogne ova informacija.