Isto se i meni dešava, uvek zaboravim da snim. Hteo sam da pšaljem emisiji Sat ili nekom da skrenem pažnju na ovaj problem.Markoni napisao: 27 Dec 2025, 18:19 Htedoh da skrenem pažnju na jednu stvar koja mi se dogodila pre nekoliko dana. Izašao da provozam A6 C8, kasno uveče, i rekoh da napravim krug obilaznicom da se dopuni malo akumulator, prostruje tečnosti itd.. I negde u nivou Expa volan sam zamota u desnu traku (ja bio u levoj). Srećom nijedno vozilo nije bilo u tom trenutku pored mene inače bi bilo minimum nekog češanja.
Naime na kolovozu su ostale iscrtane linije koje iz kontra smera usmeravaju u srednju traku mog smera (pretpostavljam dok su bili neki radovi), i lane assist je odreagovao okretanjem volana kako bi zadržao traku. Pre 2 dana prođoh preko dana tuda pa snimih.
Obzirom da verovatno ima gomila linija ostalih iza nekih radova vodite računa svi sa aktiviranom ovom asistencijom da ne bude belaja.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Nije probme u lane assist koji prati liniju, neću da ga gasim, spasao me ko zna koliko puta, problem su naši putari koji su ovo ostavili ovako nakarado.