Jesi li gledao moje postove ranije u temi? Glavni problem takvog kajaka je sušenje, treba mu ceo dan da se osuši i to napolju na suncu. Taj deo je baš problematičan ako živiš u stanu.
Drugi problem je - gde ubacivati kajak u vodu, a da možeš i da priđeš kolima. Kad sam krenuo da gledam gde bi u Beogradu realno mogao da ulazim u vodu shvatio sam da je baš problem. Možda kod bloka 70a gde je spust i za prave čamce. Na Dunavu nisam nigde našao zgodnu tačku.
Drugar koji je hteo da koristi kajak tako često na reci je prvo probao moj, a kad je video problem sa sušenjem uzeo je plastičan, čvrst a ne na naduvavanje, nosi ga na krovnom nosaču i ima gde da ga drži. I stvarno ga je i koristio često za vožnje po Tamišu. Ali ga zato nikad nije nosio na more a ja moj svake godine.
Kupovina kajaka
Re: Kupovina kajaka
Sušenje mi nije problem iako živim u stanu. Imamo ograđeno dvorište od zgrade koje se zaključava a imam i podrum u kome mi stoji kompresorski odvlaživač vazduha pa može da isuši.
Što se tiče prilaza kombinovaću gde može auto, gde ne može ićiću kvadom. Ovako iz glave znam 5-6 lokacija gde mogu lagano da ga ubacim u vodu a verujem da ih ima i više.
Što se tiče prilaza kombinovaću gde može auto, gde ne može ićiću kvadom. Ovako iz glave znam 5-6 lokacija gde mogu lagano da ga ubacim u vodu a verujem da ih ima i više.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Kupovina kajaka
Onda samo napred. Ovo sa drugarom što sam veslao po Tamišu je bilo fenomenalno. Bukvalno sto metara posle mosta uzvodno više ne vidiš grad, samo je priroda oko tebe.