Dobro veče
Re: Dobro veče
To mi je baš jadno, da je cilj zaista povećanje bezbednosti a ne samo uzimanje para, uveli bi blic kao što je npr. u austriji. Tamo kad te sevne nemaš dilemu da te je uslikao i ako nemaš srb table dobro ćeš razmisliti da li ćeš i dalje da prekoračuješ.
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Imaju ovo i na AP u DE. Nema blica. Ja mislim da ‘cu izadjem na televizor” A5 malo pre Rust-a iz smera CH. Taman kada pomislis izlazis iz onog kazamata zvani Svajcarska, oni stave 120 i cekaju. Jos mi Waze pisti a ja idiot ne gledam.
Doduse nisam dobio nijednu za Decembar, tako da moj prosek od 1 mesecno uspesno odrzavam….samo da nije za oduzimanje……
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A radar za rastojanje ne skidaju sa nadvožnjaka između Freiburg-a i Rust-a.
Ali ne slikaju ni na svakom AP isto. Na A8 opušteno idem kamionom 90 i ne slika, a na A81 slika na 85 i stiže kazna.
Ali ne slikaju ni na svakom AP isto. Na A8 opušteno idem kamionom 90 i ne slika, a na A81 slika na 85 i stiže kazna.
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Mene taj za razmak plasi. Bolje je da ga obidjes desnom trkom nego da te uhvate za razmak. Obilazak desnom ako bas ne proletis je samo novcana
Kačio je i @nemus na instagramu juče, a ne znam kad su ga tu postavili? Ja redovno tu da uhvatim zeleni talas idem 60-70km/h.
Inače, sada redovno stoje na putu Ruma - Irig kod one zatvorene pumpe i spomenika. Stavili su da su radovi u toku i 50km/h ograničenje. Da mi nije kolega javio pre neki dan, lagano bih tu išao 90-100km/h.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
I kako mrzim kad ostave tako tablu sa ograničenjem, kao da su radovi u toku, a radova nigde. Samo je još falilo da na sve to dodaju i tu pizdariju za merenje brzine - umesto da ga postave na neko neophodnije mesto, kao ispred zabavišta ili škole, ili na neke tipične lokacije gde je opasno brzati.
Pitao kolega baš što su sad to uradili, pa kao "ginu ljudi jer divljaju", kaže im on "pa ne ginu zato, već zato što vam valjak stoji na putu", ovaj ućutao..
Kolega stavio tempomat na 80, kao da ga ne upecaju, nije video znak
Kolega stavio tempomat na 80, kao da ga ne upecaju, nije video znak
Iz dana u dan izmišljaju sve jadnije fore za uzimanje para...
Имам једно потпитање...
Neke stvari sigurno imaju smisla, pogotovo neka mesta na koji smo navikli da ih ima pa vozimo po ograničenju uvek da ne bi razmišljali o kazni..
Ali npr ima selo Izvor kod Paraćina, i tu sada redovno stoje u zoni škole i pecaju na ograničenje od 30. Ima smisla, škola je tu, sav teretni i putnički saobraćaj prema istoku zemlje ide tim putem. Nervira me što se u tom slučaju ne razmišlja o povećanju bezbednosti oko te škole na neke druge načine, a ne da deca imaju mogućnost da istrče tu na ulicu. Verovatno je malo dece i mala škola, pa se ne isplati nikakva investicija, samo staviš policiju i to im je win-win situacija - svi uspore + ko ne uspori plati kaznu.
Ali npr ima selo Izvor kod Paraćina, i tu sada redovno stoje u zoni škole i pecaju na ograničenje od 30. Ima smisla, škola je tu, sav teretni i putnički saobraćaj prema istoku zemlje ide tim putem. Nervira me što se u tom slučaju ne razmišlja o povećanju bezbednosti oko te škole na neke druge načine, a ne da deca imaju mogućnost da istrče tu na ulicu. Verovatno je malo dece i mala škola, pa se ne isplati nikakva investicija, samo staviš policiju i to im je win-win situacija - svi uspore + ko ne uspori plati kaznu.
Zato je super npr u Americi kada ima ogranicenja za skolu da pise - vazi kada su deca prisutna 
Kod nas u Amsterdamu skoro svuda stavili 30km/h ogranicenja - ultra smor. Uvek sam vozio po ogranicenjima, od skoro vise ne ....
Kod nas u Amsterdamu skoro svuda stavili 30km/h ogranicenja - ultra smor. Uvek sam vozio po ogranicenjima, od skoro vise ne ....