Beograd
Re: Beograd
https://www.beograd.rs/cir/beoinfo-vest ... rskom.html
Секретаријат за саобраћај обавештава суграђане да је од данас, у циљу растерећења раскрснице Булевара деспота Стефана и Улице браће Југовића, за саобраћај путничких возила пуштена Скадарска улица.
Кретање Скадарском улицом је обавезно за сва путничка возила која из Теразијског тунела или од Дома омладине иду ка Булевару деспота Стефана, што скраћује њихов пут од Улице браће Југовића до Булевара деспота Стефана.
На овој деоници Скадарске улице, са леве стране, изграђена је ниша за паркирање под углом, чиме је олакшано и убрзано паркирање и испаркиравање на овим општим уличним паркинг-местима, односно унапређена је проточност моторних возила.
У раскрсници улица Браће Југовића и Скадарске, са леве стране, посматрано ка Булевару деспота Стефана, проширен је тротоар, чиме је скраћен пут преласка пешака преко коловоза и унапређена њихова безбедност.
Кретање Улицом браће Југовића, на путу ка Булевару деспота Стефана, дозвољено је једино возилима јавног превоза.
Описани режим саобраћаја, као још једна од интервенција којима се утиче на унапређење квалитета саобраћајних услова у центру града, на терену је означен одговарајућом саобраћајном сигнализацијом, наводи се у саопштењу Секретаријата за саобраћај.
Секретаријат за саобраћај обавештава суграђане да је од данас, у циљу растерећења раскрснице Булевара деспота Стефана и Улице браће Југовића, за саобраћај путничких возила пуштена Скадарска улица.
Кретање Скадарском улицом је обавезно за сва путничка возила која из Теразијског тунела или од Дома омладине иду ка Булевару деспота Стефана, што скраћује њихов пут од Улице браће Југовића до Булевара деспота Стефана.
На овој деоници Скадарске улице, са леве стране, изграђена је ниша за паркирање под углом, чиме је олакшано и убрзано паркирање и испаркиравање на овим општим уличним паркинг-местима, односно унапређена је проточност моторних возила.
У раскрсници улица Браће Југовића и Скадарске, са леве стране, посматрано ка Булевару деспота Стефана, проширен је тротоар, чиме је скраћен пут преласка пешака преко коловоза и унапређена њихова безбедност.
Кретање Улицом браће Југовића, на путу ка Булевару деспота Стефана, дозвољено је једино возилима јавног превоза.
Описани режим саобраћаја, као још једна од интервенција којима се утиче на унапређење квалитета саобраћајних услова у центру града, на терену је означен одговарајућом саобраћајном сигнализацијом, наводи се у саопштењу Секретаријата за саобраћај.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Prvo sam bio u šoku, pa čitao ponovo, pa otvorio mapu i video da je Skadarska i ono parče "hipotenuza trougla" gde je i inače išao saobraćaj, samo je sad bila zatvorena zbog radova.
Ne znam više šta rade.
Vozim tuda svaki dan. Ako je bilo gužve u pomenutom smeru od Doma omladine ka Domu vojske, bilo je više zbog ove leve trake koja je nastavljala saobraćaj ka Domu vojske a ne zbog desne koja je obavezno skretanje desno u BDS, plus je odavno tu ukinut semafor. Ne kapiram baš šta dobijamo ovom izmenom. A pravi prvi čep u BDS je na suženju 200m niže kod Cetinjske, gde se dve desne trake stapaju u jednu.
Vidim da prave ostrvo kod Bajlonija.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Čekamo još most na Veliko ratno ostrvo, a tamo kružni tok oko nove atrakcije (dopišite sami)
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Danas sam imao turu Novi Sad-Banovo brdo-Karaburma-Novi Beograd-Novi Sad, sve to oko podneva… Jbm ti, pa koji pakao vi živite.
Da sam išao autom sa manuelnim menjačem, kontam da bih se polio benzinom i zapalio.
Javi se sledeci put , doniracemo 10 litara benzina 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne pokriva…
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Odradi tu turu prvog januara pa se onda javi!
Bukvalno nijedno tako pakleno iskustvo nisam doživeo ovih dana a prelazio sam reku jedno 4-5 puta al sve po nekim terminima koji nisu bili udarni. Mogu reći da sam baš ponosan zbog toga
Al jbg kad nemaš izbor možeš samo da se prekrstiš i pomiriš sa sudbinom.
Juče nije normalno bilo, ali izduvalo se u radno vreme, kao da niko nije bio na poslu. U 6 popodne smo iz bloka stigli na Obilićev venac, sa saobraćajem kao da su se svi evakuisali iz grada.DukeNS napisao:Danas sam imao turu Novi Sad-Banovo brdo-Karaburma-Novi Beograd-Novi Sad, sve to oko podneva… Jbm ti, pa koji pakao vi živite.Da sam išao autom sa manuelnim menjačem, kontam da bih se polio benzinom i zapalio.
Verovatno i jesu, većina tura za NG je krenulo od juče. Tako je i u NSu bilo do nekih 6-7, verujem da su ljudi prepodne još obavljali (da ne kažem baš završavali
) po gradu šta imaju..
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ma da se poliješ da se zapališ, na to je mislio
Jel prešlo 15 litara?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Sta to toliko kupuju po TC dan dva pred NG sto nisu stigli cele tekuce godine?