2024 Fiat Grande Panda
2024 Fiat Grande Panda
to je bilo ono uz porše lizing koji je bio značajno skuplji od regularnog lizinga, ako si uzimao van toga najniža cena u nekom kratkom trenutku je bila 14 ili 14,5 nisam siguran, inače je bila 15. Svakako dobra kupovina.
Re: 2024 Fiat Grande Panda
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
Spa-Francorchamps
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Izgleda da je poskupela u Italiji.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Videh danas prvi put na ulici. Hibrid. Iskreno nije mi neki preterano dobar utisak ostavio.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Video i ja skoro, vozi Alideda.. 

- Boky89
- Pridružio se: 22 Apr 2020, 23:14
- Garaža: Nissan Juke Nismo Rs, Nissan Micra k13 1.2 dig-s, Nissan Primera P11, Renault twingo c06
Ima jedna hybrid u Arandjelovcu, meni simpaticno izgleda jer ne liči ni na jedan drugi auto.

A pre neki dan kum uzeo novu u crvenoj boji hybrid i La Prima opremi, videcemo kako ce se pokazati.

A pre neki dan kum uzeo novu u crvenoj boji hybrid i La Prima opremi, videcemo kako ce se pokazati.