Dobro veče
Re: Dobro veče
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
I niko se ne zamara, a kod nas bi Šapić bio kriv zbog visokog ivičnjaka!
Ne znam u kojoj temi je adekvatno da pizdim za navedeno, pa cu ovde. Danas iz Pećinaca sa tagom idem na autoput s namerom da se isključim ka Rumi. Nekih 100m pre rampe stoji tabla "zatvoren izlaz za Šid", ne zanima me to, idem dalje, stižem do rampe i stoji markerom ispisano na papiru (svako treće slovo vidljivo) "zatvoren izlaz za Šid, Rumu i još jedan, zaboravih koji". Sistem me očitao, podigao rampu, ali ja stao i (ništa nekulturno) svirnuh kratko da neko dođe:
"Šta je problem, o čemu se radi?"
"Za Rumu ne može?"
"Druže, vidiš da piše, ne može za Rumu." (nadmeno, kao da je izmislio toplu vodu)
"Pa mogli ste na isključenju napisati da ne može, šta ću sa tagom koji me je očitao da sam ušao na autoput, a ja treba da se vratim i uđem ponovo negde, hoće li biti nelogičan ulaz/izlaz?"
"A ne druže, slobodno, neće biti očitano tako, to ti je kad uzmeš i karticu i očita ti tag."
"Ok, doviđenja."
Uglavnom, signalizacija na autoputu se svodi na jedan A3 papir (eventualno dva A4, fino spojena) ispisan markerom, relativno lošim rukopisom i oni se još zgražavaju i ljute ako ih neko pita nešto u vezi sa tim.
"Šta je problem, o čemu se radi?"
"Za Rumu ne može?"
"Druže, vidiš da piše, ne može za Rumu." (nadmeno, kao da je izmislio toplu vodu)
"Pa mogli ste na isključenju napisati da ne može, šta ću sa tagom koji me je očitao da sam ušao na autoput, a ja treba da se vratim i uđem ponovo negde, hoće li biti nelogičan ulaz/izlaz?"
"A ne druže, slobodno, neće biti očitano tako, to ti je kad uzmeš i karticu i očita ti tag."
"Ok, doviđenja."
Uglavnom, signalizacija na autoputu se svodi na jedan A3 papir (eventualno dva A4, fino spojena) ispisan markerom, relativno lošim rukopisom i oni se još zgražavaju i ljute ako ih neko pita nešto u vezi sa tim.
Имам једно потпитање...
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Pederi iz Carverticala su uveli rok trajanja kredita za proveru vozila, tako da mi 3 kredita istice 3 januara. Ako je neko u procesu kupovine i zeli da proveri nesto neka mi salje pm dobice izvestaj dz 
Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Odavno to sa rokom postoji.
^ Elem, čovek daje free CV izveštaj ^
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
^ Elem, čovek daje free CV izveštaj ^
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Ovo u nekom taksiju?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam, našao na instagramu na "negujmo..." profilu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koliko rastojanje mora da bude? Pola brzine? Ako vozis 100kmh onda 50m?Gaginh0 napisao: 28 Dec 2025, 18:45 Te kamere su im izgleda najbolje rezolucije. Dobiješ i sliku u boji![]()
Long time ago...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money