Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Retko glupa diskusija i sam sam sebi smešan što pišem, ali kralju, šta ovaj borac za ljudska prava nešto višeg rasta, sa malo više kose, traži tamo u toj Ukrajini? Ili to što si ti mislio na ovog drugog menja poentu rečenice? Jedan ako ubije je ubica, drugi ako ubije je borac za ljudska prava? Ne znam da li si bio i uverio se lično u život i na toj jednoj i na drugoj strani, ali drugarski savet, nemoj pisati ovakve budalaštine što pišeš ili ako ih barem pišeš potkuj ih još nekim izvorom sem "ja čuo majke mi".
Имам једно потпитање...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Diskusija je ozbiljna kao i naslov teme. Razne dojave sa Balkan infa, kao onomad kada je neki genijalac najavljivao novu Jaltu u Beogradu, jos za vreme korone.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
To je upravo nesto sto bi rekla duboka drzava da skrene paznju sa prave istinedragvorl napisao: 04 Jan 2026, 13:03 Diskusija je ozbiljna kao i naslov teme. Razne dojave sa Balkan infa, kao onomad kada je neki genijalac najavljivao novu Jaltu u Beogradu, jos za vreme korone.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Idiokratija.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Tako to rade velike vođe, naravno sve u skladu sa ljudskim pravima. Ne može da šeta mečku Božanu zbog zaštite životinja, pa daj da provedemo nešto kroz grad, hleba i igara. Civilizovano sve, ne kao stoka komunistička.
Имам једно потпитање...
elMaestro napisao:Retko glupa diskusija i sam sam sebi smešan što pišem, ali kralju, šta ovaj borac za ljudska prava nešto višeg rasta, sa malo više kose, traži tamo u toj Ukrajini? Ili to što si ti mislio na ovog drugog menja poentu rečenice? Jedan ako ubije je ubica, drugi ako ubije je borac za ljudska prava? Ne znam da li si bio i uverio se lično u život i na toj jednoj i na drugoj strani, ali drugarski savet, nemoj pisati ovakve budalaštine što pišeš ili ako ih barem pišeš potkuj ih još nekim izvorom sem "ja čuo majke mi".
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Meni je jako sto je maduro imao svoj ćacilend.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Ovo radi namerno u Njujorku jer je novoizabrani gradonačelnik protiv trampa i osudio je hapšenje Madura
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Samim tim mi ga nije žao. Žao mi je naroda. Ko zna kroz šta sve su oni prošli su njim. Nadam se da će se sve brzo završiti, i da će im stanje u zemlji ubrzo biti stabilno - samo da narod ne strada u sukobima dve sukobljene strane.ftj napisao:Meni je jako sto je maduro imao svoj ćacilend.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...