Stigla zima...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Stigla zima...
Ispravan je, pažljivo i lagano vozim (pogledajte recimo brzine na slikama koje sam okačio), zato se ne aktivira. Tj. doživeo sam ranije da se znao aktivirati, ali ove zime jednostavno još nisam imao tu situaciju, nisam još nigde naleteo na led niti sam vozio brže pa naglo kočio da se aktivira. Gume su mi u baš dobrom stanju jer nisu mnogo vožene zimi, imaju baš duboku šaru i odlično "grizu".
Čitav dan se nije aktivirao ABS. Ovaj dubok sneg na loše očišćenim ulicama sam uspori auto.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Meni se sinoć aktivirao po prometnim ulicama koje su čišćene, gde je i dalje padao sneg ali ga nije bilo puno i onda je na kolovozu bio taj neki snežno-ledeno-mokri miks.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam navikao da vozim pažljivije i kočim sa osećajem u automobilima koji nisu imali nikakve asistencije pa čak ni ABS (a često ni zimske gume
), tako da i kada vozim neki bolji automobil sa dobrom zimskom opremom - vozim ga identično. Opreza nikad dosta.
- grujicd
Svi smo ovde stara garda, tj delimo se na stare i starije kuke 
Mene vise nervira kontrola trakcije koja se samo buni. Nista joj nije dobro 
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Cuvajte se zgrada.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I kod mene se jedan dan TC usijao a ABS nijednom proradio nije, osim kad sam namerno zabo kocnicu da vidim jel ziv.ljuba napisao:Mene vise nervira kontrola trakcije koja se samo buni. Nista joj nije dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja namerno nabodem par puta kočnicu da osetim gde sam, naravno da se ABS aktivira.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Isto. Probam trakciju gde god mogu.
Pa upravo to, valjda isprobaš granice, a pride mislio sam na sneg i led, ne bljuzgu
Isprobao i ja sa novim Nexen zimskim. Aktivira se i ABS i ESP ako "izludujes" na ledu (mislim namerno), inace ovako mi je kao kod Sase, nece pa nece, doduse normalna voznja, normalno kocenje i nema da sevrda nista - stvarno sam zadovoljan gumama. ABS tek kad bas bas nabodes kocnicu. ESP bas ako nisi sav svoj. Ali isto - uvek na nekom delu gde mogu isprobam sta se desava.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- grujicd
Da li parking servis ima pravo da naplaćuje kazne kad su parking mesta neočišćena? I dalje se vidi tabla na početku ulice, ali se ne vidi gde su iscrtana mesta. Kako da znaš da li je to gde si stao obeleženo mesto ili ne?
Razmišljam da li sam bacio 45din
Razmišljam da li sam bacio 45din