Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Ne postoji loš publicitet. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Da li neko, posebno novosadjani, moze da se seti imena ove emisije i autora? Nasao sam samo jedan isecak, bio sam ubedjen da nije emitovana na pinku, vec ns plus, 3k ili rtv
Žabac na snimku vrv je merc bio njegov a ova emisija mi nije poznata
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nemam pojma ko je momak, ali vlasnik Mercedesa je Žabac. On se tu i pojavljuje.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Eto ja ne znam vlasnika, ali sam emisiju pratio i bila je za to vreme odlicna, uspevao je da nadje odlicne automobile u to vreme, m3 e30, bmw 8ica itd, sva predstavljanja su radjena na miseluku
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_20260106_231447_edit_124893553401367.jpg (62.13 KiB) Pogledano 592 puta
Vrele gume, mislim da je Zoran Berisavljević.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Ne daj Bože da imamo onakve tehničke preglede ko u Švajcarskoj. Strava i užas...
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Može odmah u legendarne postove...
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Pa jes vala oborili ga iz razloga što su mu farovi na nivou fenjera od pre 150 godina i što malo curi ulje i po neka trula gumica.
Pa on je sam rekao da je gledao tu drugu gumu i da je ta guma bila dobra. A ova nova kardan guma što je stavio seci mi glavu ako ne bude u gorem stanju od one fabričke što je skinuo za recimo par god. Žmigavac nije odgovarajuće nijanse žute, ma ne se... Ajde ovo za ulje i razumem, mada stoji ono popraviti/očistiti mogli su odmašćivačem nekim da to srede.
Pa, sredili su. Curi na drugom mestu, sami su rekli da ne moze da se skonta odakle dolazi kad je ceo motor mastan
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Ali on tehnički radi sad, ne za par godina. Sad kad je stavi biće nova.A170T napisao: 18 Jan 2026, 17:52 A ova nova kardan guma što je stavio seci mi glavu ako ne bude u gorem stanju od one fabričke što je skinuo za recimo par god. Žmigavac nije odgovarajuće nijanse žute, ma ne se...
Имам једно потпитање...