Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Otvara EV Clinic servis u BGu
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
To je dobra vest za one koji imaju ili planiraju nabavku EV ili PHEV, naročito polovnih
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mislite da će opstati?
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Zavisi sta ce biti sposobni da rese i kakvi ce biti sa cenama. A da ima potencijalnih musterija, ima i tek ce ih biti
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- AleksandarAca
Licno mi za sad "najbolje zvuci" https://www.instagram.com/evservice_serbia/
Poslednja izmena od AleksandarAca u 29 Dec 2025, 21:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Kažu da rešavaju mehatronike DSG-a, meni (za sada) dovoljnoAleksandarAca napisao:Zavisi sta ce biti sposobni da rese i kakvi ce biti sa cenama. A da ima potencijalnih musterija, ima i tek ce ih biti![]()

- AleksandarAca
Mislim da je neko "nas" uzeo fransizu za EV clinic, videcemo da li ce opravdati ime.
I kako će centrala kontrolisati to.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- AleksandarAca
Verujem kroz redovne i nenajavljene provere u fazonu tajnog kupca itd. a i kroz pracenje papira, finansijskih parametara...
ako bog da više ništa ne servisiram na suzukiju (s-cross) u srbiji
kada sam menjao ulje tj radio mali servis lik je trebalo da uradi bazičnu proveru trapa, kočnica, antifriza, što dobri majstori rade a da im ne kažeš
ukratko, ceo motor mi pliva u ulju jer je idiot toliko sipao da mi je ulje probilo na dihtungu
nebitno je to, nego očito nije bacio ni pogled na pločice
jer da jeste video bi da je potrošni deo na pločicama potrošen do gvožđa bukvalno i da je počeo da tare metal o metal
već sam se žalio kod dijagnostike trapa da nisu mogli da ustanove neispravan ležaj zadnje poluosovine ali ovo je prekardašilo
uradio sam servis kočnica u ovlašćenom tojota/suzuki servisu u grčkoj
nisu pritiskali da stavljam originalne pločice od 170e nego su naručili zamenske od 21e
danas su ih ugradili, sat vremena rada obračunato 35e
terajte se srpski majstori radite kola ćacijima
kada sam menjao ulje tj radio mali servis lik je trebalo da uradi bazičnu proveru trapa, kočnica, antifriza, što dobri majstori rade a da im ne kažeš
ukratko, ceo motor mi pliva u ulju jer je idiot toliko sipao da mi je ulje probilo na dihtungu
nebitno je to, nego očito nije bacio ni pogled na pločice
jer da jeste video bi da je potrošni deo na pločicama potrošen do gvožđa bukvalno i da je počeo da tare metal o metal
već sam se žalio kod dijagnostike trapa da nisu mogli da ustanove neispravan ležaj zadnje poluosovine ali ovo je prekardašilo
uradio sam servis kočnica u ovlašćenom tojota/suzuki servisu u grčkoj
nisu pritiskali da stavljam originalne pločice od 170e nego su naručili zamenske od 21e
danas su ih ugradili, sat vremena rada obračunato 35e
terajte se srpski majstori radite kola ćacijima
zaboravih da kažem da stare pločice kada su ih skinuli nisu mogli da vrate nazad, da su mi stavili neke za ovih 10 dana preko praznika dok su stigle zamenske, to nisam ni pomenio. srbija je mnogo veliki raspad, raspuštenstvo samo takvo, ko kuća. ako imate dobrog majstora čuvajte ga ko malo vode na dlanu.
što se suzukija tiče, naravno da svi znamo kakav je i šta je euro sumar servis ali onaj baja palestinac iz marinkove bare, kako se beše zove, valjda musa - važno da je otvorio arapski fast food na dorćolu a servis APP
što se suzukija tiče, naravno da svi znamo kakav je i šta je euro sumar servis ali onaj baja palestinac iz marinkove bare, kako se beše zove, valjda musa - važno da je otvorio arapski fast food na dorćolu a servis APP
Ima valjda i drugih servisa (neovl).
Istina 40e im radni sat ali šta da se radi.
Istina 40e im radni sat ali šta da se radi.
Koji je to bio servis?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.