Servis - Razno
Re: Servis - Razno
najmanji problem je cena, neka bude i 50 sat ali da se posao uradi valjano
a ne da mi "proveri" kola za put a negde oko lapova čujem da mi nešto škripi kad motam nalevo kad ono pločica više nema
bukvalno sam probao sve majstore koji se reklamiraju kao specijalisti za suzuki
onaj baja na okretnici 17-tice u zemunu
oni likovi na senjaku
musa u marinkovoj bari
lik u šumi ka aerodromu (ta carina je uspela da pokvari tj zablokira 4x4 na jimnyju koji smo mu odvezli da ga proveri pre kupovine, mili bogo)
itd itd niko pojma nema ni sa ovom poslednjom vitarom ni sa S-cross, a ono kola sklopljena od 2013 na ovamo bez ikakvih inovacija, prosto ko pasulj, ništa komplikovanije od yuga 45
jedini koji je radio pošteno i kvalitetno uopšte nije majstor za suzuki nego goran fiat na altini, za njega ruku u vatru bilo kad
nego čovek mora mesec dana unapred da zakaže ko da je operacija kuka a ne jebeni auto
bukvalno lik je dokaz da su pomenuti automobila isto prosti za održavanje kao bila šta što nije električno hibridno i ne počiva na struji
malo sam besan ali dobro
jbga honda je dobra priča, tu ima nezavisnih majstora, isto kao za subaru.
suzuki slabo tj nikako
a ne da mi "proveri" kola za put a negde oko lapova čujem da mi nešto škripi kad motam nalevo kad ono pločica više nema
bukvalno sam probao sve majstore koji se reklamiraju kao specijalisti za suzuki
onaj baja na okretnici 17-tice u zemunu
oni likovi na senjaku
musa u marinkovoj bari
lik u šumi ka aerodromu (ta carina je uspela da pokvari tj zablokira 4x4 na jimnyju koji smo mu odvezli da ga proveri pre kupovine, mili bogo)
itd itd niko pojma nema ni sa ovom poslednjom vitarom ni sa S-cross, a ono kola sklopljena od 2013 na ovamo bez ikakvih inovacija, prosto ko pasulj, ništa komplikovanije od yuga 45
jedini koji je radio pošteno i kvalitetno uopšte nije majstor za suzuki nego goran fiat na altini, za njega ruku u vatru bilo kad
nego čovek mora mesec dana unapred da zakaže ko da je operacija kuka a ne jebeni auto
bukvalno lik je dokaz da su pomenuti automobila isto prosti za održavanje kao bila šta što nije električno hibridno i ne počiva na struji
malo sam besan ali dobro
jbga honda je dobra priča, tu ima nezavisnih majstora, isto kao za subaru.
suzuki slabo tj nikako
Preporuka za prednje disk kočnice i pločice. Trw ili Brembo.
Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka
Ma to je auto kao i svaki drugi, ako bude trebalo nešto u BG imam preporuku pa cimaj.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
pločice za moj auto originalne koštaju 170e
brembo oko 60
većina ostalih oko 20
@Heinz
hvala računam na tebe kada zatreba
a da je običan jeste, baš nema ništa posebno ili zaguljeno
brembo oko 60
većina ostalih oko 20
@Heinz
hvala računam na tebe kada zatreba
a da je običan jeste, baš nema ništa posebno ili zaguljeno
Razumem frustraciju neodgovornošću servisa ali ipak ne razumem ni šta je teško da 2-3 puta godišnje baciš pogled kroz felnu. Vidi se ako je pločica istrošena, ona upadne dublje u nosač. Dok kada je nova ona je na samom početku onih limčića. Nije to nešto čije se stanje promeni u danu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nisam razumeo. Da li si na kraju bio kod Muse ili u ESu?
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Servis - Razno
Potpuno si u pravu - sa Suzukijem je veliki problem nedostatak dobrih neovlašćenih servisera. Sa druge strane, sa ES jedino imam iskustvo redovnih servisa u garanciji, tako da ne znam kakvi su kada je potrebno da se uradi neka komplikovanija intervencija.
Baš zato starog Swifta servisiram sa par prijatelja koji su klasični mehaničari; sve uz konsultacije fabričke servisne knjige na oko 1600 str gde su mnoge stvari detaljno objašnjene…
Ipak mislim da je za novije modele i komplikovanije popravke jedina adresa ES. Ako ništa drugo, trebalo bi da može da se računa na garanciju na svaki njihov rad.
A što se tiče Muse, ne bih da komentarišem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baš zato starog Swifta servisiram sa par prijatelja koji su klasični mehaničari; sve uz konsultacije fabričke servisne knjige na oko 1600 str gde su mnoge stvari detaljno objašnjene…
Ipak mislim da je za novije modele i komplikovanije popravke jedina adresa ES. Ako ništa drugo, trebalo bi da može da se računa na garanciju na svaki njihov rad.
A što se tiče Muse, ne bih da komentarišem

Poslednja izmena od paliic u 09 Jan 2026, 20:35, izmenjeno 1 put ukupno.
-
sarajevo123
- Pridružio se: 20 Maj 2019, 11:00
- Garaža: Audi A3 2.0 TDI 125kw CR 2011g quattro
Raja, kojeg proizvodjaca preporucujete za nosace motora na a4?
Lamforder, meyle, febi?
Febi je duplo jeftiniji.
Lp
Lamforder, meyle, febi?
Febi je duplo jeftiniji.
Lp
Lemfordeer je odlican, prva ugradnja kod dosta vozila ako se ne varam
Suzuki nije spejs satl da mu treba specijalizovani majstor, svaki iole dobar auto servis ce znati da uradi sta god treba na tom autu samo nadjes pouzdanog majstora tj servis da nije neki vacaros a posebno znanje za suzuki mu ne treba da ima.
Suzuki nije spejs satl da mu treba specijalizovani majstor, svaki iole dobar auto servis ce znati da uradi sta god treba na tom autu samo nadjes pouzdanog majstora tj servis da nije neki vacaros a posebno znanje za suzuki mu ne treba da ima.
Slažem se potpuno.
S druge strane Suzuki nije lako kvarljiva roba tako da i to u prilog svemu.
Ali opet je uvek najbolja opcija da postoji servis koji samo njih radi i majstori koji ih znaju u dušu i kako dišu..
S druge strane Suzuki nije lako kvarljiva roba tako da i to u prilog svemu.
Ali opet je uvek najbolja opcija da postoji servis koji samo njih radi i majstori koji ih znaju u dušu i kako dišu..
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To moze da bude i opasno ako se neko ne razume, pa bolje ne petljati. Moze da ode glava, a i tudja.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money