Ja sam pre neki dan cistio gorenje stari aspirator star milion godina.shandu90 napisao:Setio se da ocistim aspirator (gorenje teleskopski) malo detaljnije od brisanja onih metalnih filtera. Imam crevo koje ide na odvod vazduha, i taj ventilator sto ide na crevo je fino zamascen. Kako da ga ocistim? U prvoj brzini nece uvek da radi, pa ga prebacim na drugu pa vratim u prvu i onda kao radi. Nije sad kuhinja ne znam kako masna pa da je aspirator urnisan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skinuo, rasklopio u detalje, Sgrassom natopio, umesto krpe dosta papirnog ubrusa jer se krpa zamasti a ubrus se odma baca pa sledeci. Bogami trajalo je, pogotovo gde su vece naslage masnoce pa je trebalo i struganja spaklom.
Isto sam imao problem da tesko krece da radi u prvoj brzini.
Motor sam odvojio i njega sam oprao Sgrassom, zatim ga ostavio preko noci da se susi na radijatoru.
Sad fercera kao nov.
PS ako ti je filter mrezasti metalni, potopis ga u neku kadicu sa odmascivacem, nek dobro odstoji i najbolje ga je isprati pod jakim mlazom, ja sam slicne puskirao u auto perionici, a sad na poslu imam slicne filtere i ispuskiram ih isto pod pritiskom, al tamo vec imam vodu pod pritiskom. Naravno paziti na pritisak u zavisnoati od kvaliteta te mreze na filteru.
Oprez sa Grassom, vrlo je opasan za disajne organe kad se praka u vecim kolicinama.
U restoranu sam imao slucaj da je devojci koja je sa istim odmascivala resetke aspiratora, a nije napravila provetravala dok je cistila, da joj je pozlilo. Sva sreca pa smo brzo reagovali.
Mislim da je sad limit 100€.carov2 napisao:Brzo poraste cifra, ako je preko 50e, dodaj 12% carinu i 20% PDV na to, ovo je onako grubo, u zavisnosti cime šalju, mogu I troskovi spedicije.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk