Stigla zima...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Stigla zima...
A zato oni koji izađu iz magle ne gase zadnju maglenku dok ne stignu gde su pošli 
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Maglenke po danu, a i nocu kad nema magle koriste mnogi "smekeri" koji tako smetaju drugima. Policije nigde, ni da opomene.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mislim prvenstveno na zadnju maglenku. Prednje bacaju nisko pa mi ne smetaju.
Prednje ubijaju po kiši, ali za zadnje sam baš pre koji dan opet ispizdeo. Kolona ide, bukvalno od 3 auta 2 su sa upaljenom zadnjom, a ona ubija oči kao duga svetla.
Poslednja izmena od elMaestro u 10 Jan 2026, 20:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Имам једно потпитање...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U kamionu verujem da ne smetaju. Ja vozim smrtnicki auto pa mi smetaju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja zadnju retko palim, skoro nikad. Prednje van grada iskljucivo, u gradu ne. Vrv sam pisao vec, na staroj astri g sam imao jedan prekidac gde je palio prednje i zadnje. Bilo je malo cimanja dok sam nasao tu kutiju sa oba prekidaca ali je bilo mnogo drugacije kad se razdvojilo.
Aj sad malo na temu zime u NS-u

Sent from my iPhone using Tapatalk
Aj sad malo na temu zime u NS-u

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
@shandu90 Zanimljivo, kod mene na Astri G od starta odvojena dugmad za prednje i zadnje maglenke, nisam znao da ih ima sa jednim dugmetom za oba. Mada ja svakako uvek oba palim istovremeno - maglenke kad palim, tačno odmah pružim dva prsta.
@musuZmaj A Astra ovako u garaži kad si je parkirao.
Tako i moja Astra G u utorak, samo kratka vožnja, al jadna smrznuta.

@musuZmaj A Astra ovako u garaži kad si je parkirao.

Kad smo kod Astre G, pre neki dan bilo zaledilo I ja greškom uključim brisace, oni odradili do pola stakla i tu stali.
Sad je odledilo al oni I dalje parkiraju na isto mesto. Kad ih uključim onda nastave do dno (gde su nekad parkirali), obave brisanje I parkiraju na pola soferke.
Jel zna neko kako ih "resetovati"?
Sad je odledilo al oni I dalje parkiraju na isto mesto. Kad ih uključim onda nastave do dno (gde su nekad parkirali), obave brisanje I parkiraju na pola soferke.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ne znam kako to rešiti, al i ja se skoro isto tako zeznuo. Upalio brisače, nisam očekivao da su baš toliko smrznuti, i oni stali na trećini. Pa sam ih skoro odmah oslobađao jer sam se brinuo da možda ovako motorčić konstantno pokušava da gura.
Nije neka pomoć, ali možda uteha. Sad sam i ja naučio da dobro obratim pažnju da li su dobro oslobođeni pre vožnje.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Nije neka pomoć, ali možda uteha. Sad sam i ja naučio da dobro obratim pažnju da li su dobro oslobođeni pre vožnje.Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Poslednja izmena od Gazu u 11 Jan 2026, 00:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Zaledili brisači, upalio si, stigli do pola stakla, i sad ti od te pozicije gde su zaledili rade u kontra smeru, ka dole i vrate se na pola?Masinac napisao:Kad smo kod Astre G, pre neki dan bilo zaledilo I ja greškom uključim brisace, oni odradili do pola stakla i tu stali.
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Zaledili, stali na pola, i sad kad upalim oni prvo nastave skroz do dole (gde su pre parkirali), zatim naprave ceo prelaz po staklu (obrisu sve) ali onda parkiraju na pola umesto na dnu.A170T napisao:Zaledili brisači, upalio si, stigli do pola stakla, i sad ti od te pozicije gde su zaledili rade u kontra smeru, ka dole i vrate se na pola?Masinac napisao:Kad smo kod Astre G, pre neki dan bilo zaledilo I ja greškom uključim brisace, oni odradili do pola stakla i tu stali.
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Zasto jednostavno pre snega ili kad se "oslobode", ne podignete brisace?
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
A kad se stave led sijalice?Gaginh0 napisao:Mislim prvenstveno na zadnju maglenku. Prednje bacaju nisko pa mi ne smetaju.
Ja im obavezno palim da li prednje ili zadnje kad se susrećem sa takvima. Ali mentole to ne tangira izgleda. Jedino kad voze iza mene pa upalim zadnju maglenku malo se odalje.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Svaka im cast kad mogu na 2 tocka da voze opusteno, i oni i biciklisti. Jutros je fino steglo.Darko napisao: