Zdravo,
Vec neko vreme razmatram kupovinu Peugeot 407 kupe, medjutim, u poslednje vreme me je zainterovala i Renault Laguna u kupe varijanti. Jel ima nekog ko bi mogao nesto vise da kaze o nekom od ova dva automobila (ili oba)? U oba slucaja bih gadjao 2.0 dizele sa manuelnim menjacem.
407 coupe vs Laguna coupe
Re: 407 coupe vs Laguna coupe
407 kupe je prelep auto, stvarno skulptura. Ali...
2.0 hdi je sigurno najbolji motor od svih koji su se u njega ugrađivali, ali ja njega ne bih uzeo nikada. Ako već kupujem takav auto koji nikako nije racionalna kupovina, neka onda bude i sa iracionalnim izborom motora (ok, 2.7 bih preskočio).
No, ipak mislim da je laguna bolji auto. Pogotovo ako bi uzimao 2.0. Pouzdanija je, savremenija je, dobro nije lepša, ali to je subjektivno.
2.0 hdi je sigurno najbolji motor od svih koji su se u njega ugrađivali, ali ja njega ne bih uzeo nikada. Ako već kupujem takav auto koji nikako nije racionalna kupovina, neka onda bude i sa iracionalnim izborom motora (ok, 2.7 bih preskočio).
No, ipak mislim da je laguna bolji auto. Pogotovo ako bi uzimao 2.0. Pouzdanija je, savremenija je, dobro nije lepša, ali to je subjektivno.
Имам једно потпитање...
Re: 407 coupe vs Laguna coupe
Meni je 406 kupe prelep auto, njega bih rado posedovao ali 407 mi se nikad nije svidjao, doduse kupe i nekako ali limuzina i karavan pogotovo to nikad nisam mogao da svarim.
Laguna mi je lepa pozadi i sa stane kad se pogleda bas lepa i skladna kupe linija ali prednji kraj mi se ne svidja nikako, da je drugacija napred to bi bio bas lep, mozda i savrsen kupe.
Laguna mi je lepa pozadi i sa stane kad se pogleda bas lepa i skladna kupe linija ali prednji kraj mi se ne svidja nikako, da je drugacija napred to bi bio bas lep, mozda i savrsen kupe.