Da li su povećali kazne na iznose o kojima se pričalo pre Nove godine? Nisam ispratio, a ućutali su se.
Policijske patrole i radari
Re: Policijske patrole i radari
Nije bilo izmena ZOBS.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Opušteno. Ja bez ličnih dokumenata odem na Krk i vratim se. Jedino pasoš kod žene. Lična, vozačka i saobraćajna ostale u drugom rancu. Doduše imam na telefonu sve ako baš zapne da se vadim.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Juče idem ulicom i vidim beli R. Clio koji je uspenjan na trotoar u nekom čudnom položaju, direktno gledajući ka 200m dugom pravcu ispred sebe. Stižem do njega kad unutra nakačili ono sranje, tj radar i skeniraju. Onaj lik unutra mi klimnuo glavom ko da me poznaje, ono pozz š'a ima.
Sent from my SM-S731B using Tapatalk
Game recognises game
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
NI-097-JR Zar ne znaš da je njihov? Onako nepropisno zatamnjen, 100% sva stakla. Ima i blinkere u prednjoj maski.A170T napisao: 15 Jan 2026, 23:33 Juče idem ulicom i vidim beli R. Clio koji je uspenjan na trotoar u nekom čudnom položaju, direktno gledajući ka 200m dugom pravcu ispred sebe. Stižem do njega kad unutra nakačili ono sranje, tj radar i skeniraju. Onaj lik unutra mi klimnuo glavom ko da me poznaje, ono pozz š'a ima.
Viđao sam belog Clia koji je stojao ispred policijske stanice, ali sam mislio da je namenjen za neka službena vozikanja. Nisam znao da je neka vrsta prikrivenog radara u civilnim kolima. Tablice nisam ni video.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Meni su saobraćajna i vozačka dozvola od 1993. godine uvek u autu, tako da nikako ne može da mi se desi da ih zaboravim. Plus od prošle godine postoji opcija da se saobraćajna uploaduje na saveznu aplikaciju (i-Kfz) a valjda je u skorijem planu da i vozačka dozvola na isti način bude dostupna, za sada "radi" samo za saobraćajne dozvole. E sad, kad u Nemačkoj kazu "uskoro", to može ležerno da traje još tri godine, navodno treba da bude od kraja 2026, a moguće, kako su ažurni da bude 2206.trojanac napisao: 15 Jan 2026, 20:58 Opušteno. Ja bez ličnih dokumenata odem na Krk i vratim se. Jedino pasoš kod žene. Lična, vozačka i saobraćajna ostale u drugom rancu. Doduše imam na telefonu sve ako baš zapne da se vadim.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U HU vozacku i saobracajnu od 2023. ne treba imati kod sebe, proveravaju iz baze.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Što je i logično. Ja sam imao raspravu jednom za saobraćajnu u Srbiji. Jel imam nalepnicu? Jel auto nije na poternici? Šta više može da vidi na saobraćajnoj fizički?
Имам једно потпитање...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kad smo prevaranti i brat bratu ne veruje dok ne vidi papir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
A i nije imao saobraćajnu 

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Da se razumemo, ne mislim nista lose za elMaestra nego i sam se poslom davim u papirima iako su uvedene elektronske varijante i na sva zvona hvaljena. I da imamo el. saobracajnu isto bi nas njakali.
Logicno da nisam imao kod sebe, što bih se inače raspravljao.
Ne pričam o kupoprodaji i sl. nego o "rutinskoj kontroli".
Ne pričam o kupoprodaji i sl. nego o "rutinskoj kontroli".
Имам једно потпитање...